Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Paulina - szczerze, to ja mam wrażenie że Cię zrobili w balona z tym CC. Na zasadzie - bo im łatwiej tak...
Anna - kurcze, podziwiam trochę to że chcesz już drugie - bo ciąża i noszenie 12-13 kg dziecka gratis to jednak masakra trochę..
mam wspaniałą mame,z którą kontakty miałam przed ciążą fatalne.Teraz bardzo mi pomaga i zachowuje sie wspaniale.Mam wspaniałych teściów którzy są zakochani w Wiki. To jest ich najukochansza wnusia,chodz maja juz 5innych wnucząt.ania- odważna jesteś dzieci rok po roku.....masz tam jakaś pomoc do dzieci mame tate teściową czy siostre no nie wiem. Niech ci sie uda w tym cyklu trzymam kciuki....ja też bym chciała mieć już brzuszek....ale luty to październik a marzec grudzień więc odpada....nie na zieme....ja poprosze na wiosnę
Ja z bielan jestemAnna teraz patrze że jesteś z Warszawy a można wiedzieć z której dzielnicy? może udało by nam się wybrać razem na jakiś spacerja też składałam o mieszkanie komunalne na razie jest 15 na liście
![]()