paulinka109
Fanka BB :)
No jakoś cicho tutaj u nas ostatnimi czasy. Ruch się chyba przeniósł na staraczki 2012... Ale spokojnie, z każdym miesiącem będzie nas tu pewnie więcej i nie będziemy nadążąć z czytaniem stron ;-)
Też Wam Kochane zycze przemiłego dnia!!
R wieczorem wybywa do pracy a do mnie przychodzi koleżanka na klachy więc miło ze znowu nie będę siedziała sama :-)
Też Wam Kochane zycze przemiłego dnia!!
R wieczorem wybywa do pracy a do mnie przychodzi koleżanka na klachy więc miło ze znowu nie będę siedziała sama :-)
.Dziewczyny makabra....młoda spadła z łóżka....pierwszy raz od kąd nauczyła sie schodzić sama.I poleciała krew z nosa.....Boniu jak ja sie zstresowałam. pilnowałam czy oddycha jak zasneła....no i kurcze jeszcze w miejscu gdzie wychodzi jej od dłuższego czasu ząb jest nie wiem co ranka? normalnie krew jej stamtąd leci bo szczoteczke jej dałam do zabawy i wyjeła z buzi cała czerwoną. fuck. Może do stomatologa z nią iść.?

nie mam pojęcia dlaczego wykonałam swoją pracę i chyba należą mi się pieniądze za to nie wiem co to za polityka ,a chciałam zainwestować w spódniczkę czarną w razie promocji z takim wymogiem i teraz kupie ją dopiero w kwietniu grrrrr