reklama

staraczki 2013 !

• Starter tematu Starter tematu kamii150
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Ja też w 16 tygodniu :-) Dla mnie uczucie za pierwszym razem jakby ktos pukał mi palcem, opuszkiem od środka a od razu za chwilę jakby ten palec płynął po wewnętrznej stronie brzuszka :-) I od tego momentu już tak codziennie.... Ahhh :-)

oh tak.....ciąża w początkowych miesiącach to naprawde świetna sprawa....im dalej w las tym u mnie było gorzej....wielgaśny brzuch spuchnięte nogi,gigantyczne cycki, hemoroidy, zatwardzenia, potem to ja już cała opuchnięta byłam....no i nie możnośc spania na brzuchu..........tego nie cierpiałam najbardziej.

No spania na brzuchu to mi też brakowało najbardziej. Mnie tylko dokuczały skurcze nóg w nocy, w pierwszym trymestrze zatwardzenia. Nie było wymiotów, zgagi, opuchniętych nóg... Zobaczysz Kochana, przy drugim będzie lepiej ;-) A to już niebawem!!! :-D

reklama
no ja końcówki to już niezbyt lubiłam...bo....ja musiałam sie nachylać do pieca żeby popiół wygarnąć to prawie szpagat musiałam zrobić co wiadomo że z brzuchem w 8-9 miesiąccu łatwe nie jest....no i ogólnie cięzko było mi chodzić stopa urosła mi do rozm.41-42....i wchodziłam tylko w japonki co w listopadzie troszke zalatuje sado macho. a ruchy młodej w brzuchu uwielbiałam i nigdy nie kopneła mnie tak zeby bolało....ach...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry