reklama

staraczki 2013 !

• Starter tematu Starter tematu kamii150
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
asaiczek18 przykro....trzymam &&&&&
Jordgubbe a widzisz wierce dziore mezowi,ja i corka(wiesz jak moja corcia sie pieknie opiekuje lalkami?hm tak jakby gdzies to widziala....a zapewne widziala w telewizji i troche u znajomych,ale ogolnie maly kontakt mamy z niemowlakami,ale bardzo chce miec siostre;-))doszlismy do wniosku,ze jednak rodzenstwo to rodzenstwo...,chcemy sprobowac jak sie uda to sie uda,zebysmy potem nie zalowali,rozne sa opinie na temat jedynakow,dobre,zle itp.
a jak przekonalam meza to teraz mam problem z owulka:-(wiec to nie bedzie takie latwe...
a tobie jak sie udalo przekonac???
kasiaip83 oczywiscie trzymamy &&&&&
za pozostale staraczki rowniez &&&&&&

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Oj dawno mnie nie było tu u Was ,ale jestem
Marybeth - witaj ;)
Asaiczek - witaj ]
Jord
Kasiaip witajcie
wchodzę po dłuższym czasie a tu tyle znajomych nicków miło :)
u mnie ok byłam u lekarza endokrynologa pogadać o ciąży i powiedział ,że jak będę się starała to mam przyjść na wizytę i dobierze mi leki odpowiednio , jeszcze jedna wizyta i mam nadzieję ,że się wyjaśni kiedy będę mogła się starać czy tak jak było za rok czy może wcześniej, to tak w skrócie co u mnie ,a co u Was?

Ooo rozkręciło się :-) nie było mnie zaledwie 2 dni i nie ogarne teraz z czytaniem:-)
Witam wszystkie kobitki z którymi sie nie witałam :-)

Teraz lece robić obiad, ale potem tu zajrzę i mam nadzieję odrobię zaległości :-)

asaiczek18 strasznie mi przykro :-(

Ostatnia edycja:
Asiaczek przykro mi ...............................

dziewczyny słuchajcie mam plan ale nie wiem czy wypali ostatnio miałam problemy z cyklem i teraz też troche mam ale wcześniej wziełam costagnusa- chyba tak to sie pisze i po 2 m-cu byłam już w ciaży i tak myśle czy by małego już całkiem nie odstawić teraz w tym cyklu i jak przyjdzie @ wziąść tego costagnusa - to ziołowe tabletki na regulacje cyklu
co myslicie ??

Witam jak Wam mija dzionek mni pracowicie właśnie idę zdjąć pranko , już od rana jestem na chodzie, kto się teraz już stara może jakieś streszczenie? bo ja w lesie, jest jeszcze lista staraczek aktualna?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry