reklama

staraczki 2013 !

• Starter tematu Starter tematu kamii150
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
kasia no to niezxły numer Ci ginka odwaliła........ widocznie musisz troszke odpocząć jak Ci sie brzuszek stawia

sluchajcie mój mały jest kochany postanowiłam ze od dziś koniec z cycem definitywnie ale już wczoraj chciałam spróbować dać mu mm (rzypominam że do tej pory nie chciał mm ani zwykłego ani smakowego ani krowiego ani kaszy już ostatnio niechciał) wczoraj zrobilam mu mm i dodałam troszke kaszki ale czuć było smak mleka więc dolała troszke soczku i mały na dobranoc wypił 150 takiego mixu i zasnoł odłożyłam go do łóżeczka wstał po północy dałam odruchowo cyca i spowrotem do łóżeczka potem ok 3 sie przebudził i dałam mu ten sam mix i znów wciągnoł 150 i spał do rana i wstał uśmiechnięty i zadowolony a tak budził sie i miałczał i trzeba było mu dać oić albo jeść a dziś nie i nawet sie cyca nie domagał nie było sprzeciwu po prostu super oby tak dalej od dziś już cyca nie dosanie i wiecie myśle że on czuje że mama już postanowiła koniec cyca - bo nie wiem jak to inaczej wyjaśnić ;-)
a jak próbowałam cycka nacisnąć dziś to fakt czuć było ze ten jeden jest pełny ale tylko dwie krople takiego wodnistego mleka poleciały także mysle że wszytsko idzie w dobrym kierunku

reklama
Hej kochane. Witam sie wyspana jak mops. Mila pospała do 8!! Teraz Pol zabrał ją rzekomo na zakupy do Brico po jakieś śruby do huśtawki na działkę ale ja mysle, ze pojechali po prezencik dla mamusi!!!Oby to nie były czekoladki...heheNo ale może się zdziwie i wróca ze śrubami. Wykorzystując chwilke siadam do was z kawusią. Dziś czeka nas miły dzień bez gotowania obiadku, czytaj gril. No a przed zakupy!!!Jestem cała szczęśliwa co chyba jest objawem zakupoholizmu
laugh.gif
Kupiliśmy Mili trójokłowy rowerek "nosorożca". Przez cały spacer naśladuje auto i podskakuje na pupie. Moja rozkosz mała.
Oczywiście chciałam być regularna i nie wyszło....
Zonqa świetna lista ja starania od września))))
marylka Mila sama się odstawiła jak poszłam do pracy, po 3 tyg, bezbolesnie
kasiai strasznie ta ginka nieodpowiedzialna, no a stawianie brzucha to szybko skonsultuj z lekarzem bo nie powinno go być, jeszcze za wcześnie. Ja miałam od 22 tc i szyjka mi się skracała
baskaa to przydyb małżona i owocnych działań

Hmm co zrobić z dziewczynami które sie nie udzielaja? Niech dadzą wkupne ze ich jeszcze nie wykopałyście:-D
Postanowiłam wylezc dzis z krzaków tylko nie wiem czy mogę w końcu załapałam sie jeszcze na rok 2012 a miałam sie dopiero zacząć starac w tym miesiącu.

Jordzik pokaz te kwiatki! Łucja jest kochana

Wisienka moje serduszko tez uwielbia rowerek taki trójkołowy i tez ma nosorożca więc chyba mamy takie same.
Mi synek dał pospac do 8.45 obudziłam sie i pierwsze co zobaczyłam to jego piękna uśmiechnięta buzie.

Kasia no to Cię gin załatwił. Gratuluje ruchów!

Maryla wymieszałaś mm z sokiem czy krowie?

Lecę myć sie i spać. Zjadłam 2 tosty, loda i chyba juz mam dosyc. No moze jeszcze wciągnę grześka

hEJ

gdzie ja byłam jak mnie nie było a no się troszkę działo teraz znów siedzę w domku mam nadzieje, że nie długo bo już mi tęskni do ludzi.

Dziewczyny listę ogarnę pewnie we wtorek bo mam ten tydzień w objazdach bo szykujemy 50 teścia na działce i jest masakra tydzień chyba spędzę w samochodzie:eek:

Ale piszcie wszystkie info do Naszej Tabelki

Pozdrawiam Was cieplutko

Bunny a ty byłas nastawiona na drugiego chłopca czy dziewczynkę? miałaś jakies przeczucia??
gdziesz czytałam, że najczęściej jak pierwszy jest chlopiec to drugi też, ciekawe czy u mnie się to sprawdzi...w sumie to już mi obojętne jest jaka płeć, ważne żeby zdrowe było..
pozdrawiam:);-)

reklama
Kasia chyba do 9 tygodnia myślałam ze będzie dziewczynka a potem zarówno mi jak i mojemu P przestawiło sie przeczucie na chłopca które sie potwierdziło w 21 tygodniu. W ogóle nie jestem zawiedziona ze to chłopiec. Będą mama dwóch chłopców a to brzmi dumnie! Martwię sie tylko czy Pati pokocha i zaakceptuj Domisia.
Co do tego co czytałaś to chyba nie do końca autor miał rację. Oczywiście jest takie coś w ze dana rodzina moze mieć np same córki a ciąże męskie obumierały (mam takich sąsiadów) ale czy akurat jak pierwszy chłopiec to drugi tez musi nie jestem do końca przekonana. Jak dla mnie to wszystko zależy kiedy doszło do zapłodnienia.

Jordzik :-*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry