reklama

staraczki 2013 !

• Starter tematu Starter tematu kamii150
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
cześć!
Dziewczyny to ja wychodzę z ukrycia. Ostatnio nie miałam czasu na pisanie robimy elektrykę w naszym domku i latania jest a to coś dokupić a to pokazać gdzie oświetlenie gniazdka.
Ja na dzień matki dostałam w prezencie długo wyczekiwany okres- troche mu pomoglam pojawić się. Trzymajcie kciuki bo jak się skończy to zaczynamy działać!!
Przepraszam, że tak tylko o sobie piszę ale muszę sie wciągnąć w temat.
Pozdrawiam!

reklama
Oł heloł :-) 100 lat mnie tu nie było! Witam wszystkie nowe i "stare" staraczki!!!!

zonqa u nas też termin staranek przyspieszony, jak u wisienki - na wrześnień :-)

oszqurde widzę ze Twój synuś ma tak samo na imię jak mój, tyle ze młodszy ;-)

jordzik aleś Ty mądra babeczko jedna :-D I popieram: byle zdrowe i donoszone!!

A co u nas...? Ostatecznie pozegnaliśmy się ze smoczkiem :-):-):-) Nie ma go już ok 2tyg i Mały już o nim nawet nie pamięta, rozstanie przebiegło o wiele łatwiej niż się spodziewałam, popłakał troszkę, pomarudził ale był bardzo dzielny i sobie poradził.
Wzruszający dzień mamy już za mną teraz szykujemy się na dzień dziecka i dzień ojca :-)

Hmm co zrobić z dziewczynami które sie nie udzielaja? Niech dadzą wkupne ze ich jeszcze nie wykopałyście:-D
Postanowiłam wylezc dzis z krzaków tylko nie wiem czy mogę w końcu załapałam sie jeszcze na rok 2012 a miałam sie dopiero zacząć starac w tym miesiącu.

Jordzik pokaz te kwiatki! Łucja jest kochana

Wisienka moje serduszko tez uwielbia rowerek taki trójkołowy i tez ma nosorożca więc chyba mamy takie same.
Mi synek dał pospac do 8.45 obudziłam sie i pierwsze co zobaczyłam to jego piękna uśmiechnięta buzie.

Kasia no to Cię gin załatwił. Gratuluje ruchów!

Maryla wymieszałaś mm z sokiem czy krowie?

Lecę myć sie i spać. Zjadłam 2 tosty, loda i chyba juz mam dosyc. No moze jeszcze wciągnę grześka
do mm dodałam soku ale już pije bez soku i wogule gładko poszło bez płaczu - super nie spodziewałam sie tego zupełnie jestem dumna z mojego synka

cześć!
Dziewczyny to ja wychodzę z ukrycia. Ostatnio nie miałam czasu na pisanie robimy elektrykę w naszym domku i latania jest a to coś dokupić a to pokazać gdzie oświetlenie gniazdka.
Ja na dzień matki dostałam w prezencie długo wyczekiwany okres- troche mu pomoglam pojawić się. Trzymajcie kciuki bo jak się skończy to zaczynamy działać!!
Przepraszam, że tak tylko o sobie piszę ale muszę sie wciągnąć w temat.
Pozdrawiam!
jak to pomogłaś @ sie pojawić ?????????????

ja na dzień matki od syna dostałam buziaka i żadnych sprzeciwów przy odstawaniu od cyca ;-)

ja chodze wściekła podminowana - ciągle coś mi przeszkadza, głodna jak wilk i bez @ i bez 2 kresek z cieknącymi cyckami ehhhhhhhhhhhhhhhhhhh

ja mam takie cyce że jak mama za dużo mleka to mi samo wypływa i nie ściagam na razie bo jak będe sciągac to go będzie więcej zasem jak mnie chwile pobolą to ścisne troszke wypłynie i spokuj ale cyce pełne mleka ogólnie choć bez przesady raczej

Cześć dziewczynki
wpadłam się przywitać i życzyć miłego dzionka :)lecę do garażu podlać wodą bo jest świeżo wybetonowany i trzeba potem wpadnę i doczytam co tam napisałyście , buziaki :*
No podlałam wodą teraz kawusia i czytanko trochę luknęłam
Bunny - fajnie Cię widzieć
Jordzik- kciuki za staranka
całą resztę witam i pozdrawiam cieplutko u mnie staranka puki co bez zmian ,ale idę w czerwcu do lekarza zapytać czy może mogę wcześniej więc się niedługo okaże kiedy konkretnie się postaramy jedno jest pewne już coraz bliżej :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No ja własnie kilka miesięcy wczesniej zaczełam go baaaardzo ograniczać, kilka razy udało mu się zasnąć bez ale ostateczna decyzja zapadła przy okazji szczepienia jak pediatra ogladała małemu ząbki i powiedziała ze minimalnie sie krzywią przez smoka właśnie. No i własnie tak jak u Ciebie poszło prawie bezboleśnie. Te Dawidki to jednak fajne chłopaki są :-D

hej!
Przygotowuję się do weekendowego zjazdu więc i z tej okazji skrobnę coś!
moje sloneczko male od 3 dni kuleje na noge a ja nie wiem od czego nie upadła nie uderzyla się nawet sladu nie ma nie boli ją macalam obie nogi i nic- w czwartek muszę chyba do ortopedy się wybrać. Do tego właśnie kataru dostała bidula moja.
maryla- wyczytałam w internecie, żeby wziąść 2 polopiryny i wykąpać się w "gorącej" wodzie- tak zrobiłam i po tym czułam już powoli jak się zbliża a następnego dnia 2 no- spy wzięłam i znów kąpiel i na drugi dzień dostałam. A nic nie zapowiadało jej- czytałam, że mogła sie opóźnić przez cytrynę a ja codziennie rano uwielbiam pić wodę z cytryną plus stresy.
GRATULACJĘ dziewczyny w zwycięskiej walce ze smokiem ja aż wstyd przyznać polegam co prawda tylko ma na noc do spania ale ma- wszystkie mi znane i dostępne metody zawiodly1
Dobrej nocki

Hej wszystkim!

Nie bylo mnie kilka dni - maly odpoczynek od forum, a poza tym mielismy chrzciny Mii w niedziele i byl wielki ped i stres wz. z tym... Wszystko sie super udalo! :happy: Mia bardzo grzeczna! :-)

Zonqa - dziekuje, ze mnie uwzglednilas na liscie. :-)

Wszystkie Was pozdrawiam!

reklama
Dziewczyny jak po południu wrócę to naniosę na tabelkę informacje od Was :)

Super, że Wam się podoba oby było jak najwięcej zieleni :D

Dziewczyny nawet nie wiecie jak bardzo bym chciała się starać o dziecko a tu dupka blada oby jak najszybciej nastąpiła zmiana

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry