reklama

staraczki 2013 !

• Starter tematu Starter tematu kamii150
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Czesc dziwczyny ja dzisiaj strasznie zabiegany dzien mam od rana zdazyłam wpasc na godzine do pracy pozniej lekarz teraz znowu praca!Olafek dzisiaj obudził sie z płaczem o 1 w nocy i zasnął dopiero po 4 rano wiec jestem mega niewyspana!Cos marudził mi ze boli go język i uszko!
Kobietka jak nie ta praca to następna bedzie głowa do gory!

Wisienka oby babcia sie sprawdziła i zebys sie nie stresowała!

reklama
Karola- pewnie ,że tak nie napalam się na tę pracę , poczekam i zobaczę co czas przyniesie.
To trudną nockę macie za sobą, pozdrawiam miłego dnia życzę
:tak:
Wisieńka -a siostra cioteczna i bratowa przyjedzie z maluszkiem:)

Wisienka, Ty mnie nie dobijaj. Ja dzis do pracy zaspalam, o 6.30 moje Mlode mnie obudzilo, zerwalam sie z lozka, potknelam o meza i wyladowalam twarza na scianie. Pobudka pierwsza klasa, lepsza niz zimny prysznic.

korzystam z awarii systemu i sie z Wami witam poludniowo ;)

Bede podczytywac co tam porabiacie, moze pod wieczor sie odezwe.

Milego poczatku weekendu :)

Kochana no cóz ja poradzę:zawstydzona/y:. Ale u nas 2 tygodnie super na dwa niespane więc już końcówka:-D:-D Do wieczorka, miłej i szybko lecącej pracki
Karola tenkju, tenkju:-) Współczuję nocki, bidulki wy:sorry2:. Apropo Olafka to Mila , kiedy miała być chłopcem miała być Olafkiem;-)

U mnie był kurier przyniósł prezencik dla synka kolezanki z Lipcówek do , której się wybieramy 10. Uff myślała, ze coś długo go nie ma. Teraz czekam na bizuterię zamówioną od dziewczyny z naszego forum. Nie ma to jak bb kontakty:-)

Dziewczyny to tak dla przypomnienia Mikołaj już Tuż Tuż
a060.gif
i coraz bliżej Święta
a125.gif

Jord ale mialas pobudke ! a ja wstalam o 9 :-) mlody jadl mlenio dopiero o 7 wiec sie wyspalam za nas dwie :-)

Karola a jak Twoje zdrowko lepiej sie czujesz?
dziwne ze Olafka boli jezyk , ciekawe co to moze byc?

KObieta życze mile spędzonego czasu z gościami.

Wisienka jaka bizuterie? jak dojdzie pochwal sie!
Emilka lubi twoja tesciowa tzn. nie placze przy niej?

Bunny Emilka tak mało ją widzi, ze cięzko powiedzieć. Widziały się 4 razy i była za mała żeby płakać. Zobaczymy teraz:tak:Teściowa natomiast ja uwielbia więc z tej strony nie bedzie kłopotu. Ja jakoś będę musiała ugryźć się w język i w d...pkę ze złości:-D:-D:-D
jak biżuteria przyjdzie to się pochwalę. To taka robiona przez dziewczynę z naszego forum. Bransoletka, kolczyki i jeden komplet z naszyjnikiem:tak:

Obiadek zjedzony. Zaraz wybieramy się na basen , do zobaczenia wieczorkiem

no dziewczyny zaczynam sie martwić gdzie się podziała reszta Julix np. paulina albo edyta....no dziewczyny mówcie co u was...

ja dziś z córą na kontroli byłam i koniec zastrzyków za to antybiotyk znów mamy...kaszel okropny ale walczymy walczymy...

kurcze naprawdę już swięta....wiecie co ja chyba powyjmuje te wszystkie ozdoby świąteczne i popowieszam gdzie mogę żeby córa poczuła że coś nowego się zbliża....to będą pierwsze jej świadome święta. Kolęd już słuchamy i śpiewamy

Wisieńka jak basen? ty to masz dobrze a zkim malutka?

Karola to może być początek zapalenia ucha....szczepiłaś małego na pneumokoki?

Ostatnia edycja:
Diablica a malutka z nami, chodzimy z nią na basen w ramach rehabilitacji:tak:. A, że mam na przeciwko domu to całą ciążę chodziłam a i teraz korzystam. My ubieramy choinkę i zakłądamy ozdoby w niedzielę 11. W Mikołaja powiesze tylko nawiększą girlandę. Przeciez to wszystko cieszy najbardziej przed świętami a my na same święta jedziemy do mojego taty
d050.gif

Ostatnia edycja:
Wisieńka- to zazdroszczę może jakbym pochodziła na ten basen to bym tak nie przytyła w ciązy i kręgosłup by nie bolał? ale do basenu daleko a do morza i jeziorka gdzie mieszkam nie wpuszczał mnie mężul bo twierdził że jakiegoś syfa złapię...nie dał sie przekonać:dry: no masz rację te ozdoby cieszą przed świętami...ja też w mikołaja coś powieszę....albo ozdoby...albo męza :-D[nie no ostatnio jest miodzio]

reklama
Hej

U mnie wszystko dobrze,dzwonilam do przychodni po wyniki i ponoc sa prawidlowe,wiec w przyszlym tygodniu
wybieram sie do lekarza aby dalej szukac przyczyny plamien,dodatkowo wczoraj dostalam @ cale szczescie ze jest bezbolesna :tak:.dzisiaj odpadlo mi boczne lusterko w samochodzie i maz pojechal kupic nowe :sorry2:

Cos mi smignelo imie Olaf ...nie wiem czy juz pisalam, ale chce zakomunikowac ze jak u nas bedzie synus to wlasnie tak bedzie mial na imie :-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry