reklama

staraczki 2013 !

• Starter tematu Starter tematu kamii150
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
U mnie tez dzieciaczki lapia drzemke,ale sie zdziwilam ze Kuba tez poszedl spac,mam nadzieje ze jakiejs choroby z tego nie bedzie :dry:

Jord a no zniknelam ale wrocilam :-D pelna optymizmu i z nadzieja ze moze niedlugo uda sie znalezc przyczyne plamien i bede mogla zaczac sie starac o moja upragniona czwarta kruszynke ;-)

Mozna powiedziec ze zbladzilam :-D

A dlaczego marne szanse na czworeczke ? masz na mysli sprawy finansowe ?

Gdybym ja byla w PL to pewnie na trojke bym sie nie zdecydowala a co tu mowic o czworce :zawstydzona/y: ale cale szczescie ze sprawami finansowymi nie musze sie martwic ;-)ja to bym chciala przynajmniej piateczke ale jestem po cesarkach i ciezko bedzie z realizacja :-p

Edyto- dobrze ,że się nawróciłaś i do nas wróciłaś:-D
Witam się sobotnio ja dziś zabiegana , najpierw przywieźli nam piasek pod garaż i wysypali potem go z M podsypywaliśmy pod wjazd bo na razie nie ma jak wjechać dlatego ,że stoi na takich płytach chodnikowych więc jest wyżej i zawadzało auto o próg , no ale po mału nabiera to ładu i składu, potem sprzątałam , potem pojechaliśmy na zakupy i dopiero teraz mam troszkę czasu , bo M piecze ciasto i mam zakaz wstępu do kuchni , a to dlatego ,że jak się ciasta dotknę to nie wychodzi , nie wiem czemu antytalent jestem do ciast, dobrze ,że mam męża cukiernika z zawodu
:tak:

Kobietko Witaj

To masz slodziaka w domu:-pa jakie ciasto mezus Ci piecze ??? A ciasta pewnie Ci nie wychodza aby maz mial o robic :-D

Fajnie miec domek,ja od dluzszego czasu tez mysle aby sobie domek sprawic ale mieszkanko mam w tak dobrym miejscu ze mi troszke szkoda sie z tej dzielnicy ruszac ...

Ostatnia edycja:
dziewczyny pomóżcie...nie wiem co jest mojemu dziecku...w piątek rano dostała ostatniego zastrzyka a od dziś wzieła antybiotyka dosyć mocnego ale chodzi o to że zasneła dopiero ok.5 rano a tak zasypiała na 20 min i pobudka płacz potem 15min pobudka płacz wkońcu o 5 rano wogóle nie było spania tylko sam płacz dałam jej czopka paracetamola i zasneła na 3 godz. kurcze a jak sie obudziła uśmiech na twarzy normalnie się bawi potem popołudniu zasneła po 12 po 13 pobudka i znów płacz znów czopek i zasneła....martwię się. Moja mama twierdzi że dzieci tak mają albo że zęby ale ja tam jej zaglądałam i dziąsła wcale nie są czerwone idą coprawda powoli bo się ślini i wkłada ręce ale do przebijania daleko dodam że to górne 3...boje sie dzisiejszej nocy jestem na ostatnich nogach bo doszła jeszcze bieguna po antybiotykach mimo podanych bakteri.....poradzcie co jej może być temp. też nie ma

Edytko- nie wiem jeszcze co to za ciasto bo to niespodzianka będzie:tak:
Diablica- nie mam pojęcia co Ci poradzić i co powiedzieć , pewnie też bym spanikowała, może faktycznie to zęby , nie mam pojęcia.

reklama
Diablica takie zachowanie jak placz,biegunka,tempka i problemy ze spaniem jak najbardziej moga wskazywac na zeby,a jeszcze do tego piszesz ze mala bierze antybiotyk co ma sie rozumiec ze jest chora tak ???

Moim zdaniem takie zachowanie jest normalne a do tego dochodza skoki rozwojowe a wtedy dziecko tez jest bardziej placzliwe :tak:Skoki rozwojowe. poczytaj sobie.

Kobietka jak bedzie pyszne a pewnie bedzie to ja poprosze o przepis :-p

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry