reklama

Staraczki 2013

Cyntia - w 16 dc miałam 6,8 mm u swojej lekarki będę dopiero na początku stycznia.
Może to jest efekt długotrwałej antykoncepcji? Przed urodzeniem młodej tez odstawilam tabsy i czort wie jakie wtedy endo miałam. Obecnie nie biorę anty już ponad rok. Cykl mam regularny.

O winie slyszalam ale przy staraniach nie bardzo pic :(

reklama
Hoł, hoł, hoł dziewczyny :-)

Widzę, że wątek nadal żyje i ma się dobrze. Mam nadzieje, że dla Wszystkich będzie tak owocny jak i dla mnie :-)
Trzymam kciuki za każdą z osobna, oby pojawiły się te upragnione II kreseczki :tak::tak:

Gdybym miała już do was nie zajrzeć: WESOŁYCH I SPOKOJNYCH ŚWIĄT :-)

Zobacz załącznik 599525

O winie slyszalam ale przy staraniach nie bardzo pic :(

mi ginekolog powiedział, że lampkę wina na rozluźnienie przed pieszczotami mogę wypić, żeby się odprężyć i zrelaksować i przede wszystkim nie myśleć o ciąży. A propo ciąży, u mnie @ nadal brak, testy negatywne, temp. 36.1 ;/ śluz pomiędzy rozciągliwym a wodnistym, w kolorze biało- kremowym i nie wiedzieć dlaczego, straszna ochota na seks..

Dziewczyny kuknijcie na mój wykres, czy któraś z Was może mi powiedzieć kiedy nadejdzie @ ?? bo raczej na ciąże mi tu nie wygląda..

Ostatnia edycja:
Witajcie!

U mnie 1 dc. @ nadeszła z samego rana.

Iwo- spokojnie możesz popijać winko, dopóki nie zobaczysz dwóch kreseczek na teście, także kochana winko, dobre czerwone, od dzisiaj :)

Czesc dziewczyny!!!! Witam wszystkie starajace sie :) ja wlasnie dwa miesiace temu odstawilam tabletki i w tym cyklu w nocy z 10 na 11.12 mialam najbardziej plodny moment i robilismy synka ;)
Teraz czekam niecierpliwie na wynik..... 5dni po strasznie bolalo mnie podbrzusze, takie klucie w jajnikach czulam, czego nie mam noemalnie. czuje sie oslabiona i mam mdlosci ale nie mam wdetego brzucha co bylo pierwszym objawem w poprzedniej ciazy.... no nic zobaczymy...

Witaj
a na kiedy masz termin miesiaczki ? rozumiem ze chcialabys do nas dolaczyc ? :) jesli tak to podaj date @ i Malusiolka Cie wpisze tutaj do nas na liste :)
i mozesz nam opowiedziec o sobie :)

kciuki zacisniete zeby juz w tym cyklu się udało Tobie :):tak:

pati, witaj i powodzenia :) Ale napisz mi proszę, skąd pewność, że akurat tego dnia miałaś najbardziej płodny dzień? Przepraszam Ciebie, ale kobiecy organizm jest taki dziwny, że kobieta nie jest w 100% pewna.

reklama
Nastepna @ 25.12, miejmy nadzieje ze jej nie bedzie ;)
To fakt, ze kobiecy organizm jest nieprzewidywalny hehehe ale ja odkad dostalam @ w wieku 15lat tak zawsze co 28dni :) bez odchylkow.
Mam juz troje dzieci kazde zaplanowane, najstarsza Marta miala byc moim jedynym dzieckiem i chcialam dziewczynke wiec cyrklowalam w poczatki owulacji, Maks z przepisu mojej mamy cyrklowany na najbardziej plodny moment, (mierzylam temp, sluz, testy owulacyne robilam i poznalam swoj organizm przez trzy miesiace i udalo sie :)
Najmlodsza Hania to moje nowe zycie (nowy maz nowe dziecko :) planowana i starannie wyczekiwana dziewczynka :) a teraz chcemy braciszka!!!!
Ja np mam 37st w ten dzien i sluz z krwia i wiem ze musze to zrobic w polowie tych 24h!
zobaczymy moze sie udalo :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry