reklama

Staraczki 2013

reklama
doska mozna albo zapisac ta pozniejsza i wtedy zaznacz ze byla mierzona o 9:30 albo za kazda godzine opoznienia odliczasz 0,1. musialabys sie zorientowac czy u Ciebie wzrasta ladnie ksiazkowo co godzine o 0,1.

Malus
Zobaczysz ze bedzie wszystko w porzadku i za tydzien dwa zobaczysz piekne ruszajace sie serduszko na ekranie :happy2:

Doska
Nie wiem czy dobrze pamietam ale sie odejmuje jedna kreske co pol godz albo co godzine. Sprawdz na necie dokladniej npr wpisz sobie np. I zaznacz ze tempka zaburzona tsm jest takie cus....

A ja dzisiaj mialam najpierw nudny dzien potem intensywny. Mialam paniusie klientke z lisem na glowie ktora pozucila sprzet :-P jaja byly ale z nerwow mnie nosilo. Teraz jade w moim smierdzacym pociagu boli mnie glowa i lewa pachwina. Kupilam dzisiaj 2 testy juz na wigilie i pierwszy albo drugi dzien swiat... zobaczymy czy cos zobaczymy :-P znajac zycie i zlosliwosf losu pewnie nic ;-)

A jak tam dziewczyny przygotowania do swiat?:-)

Ostatnia edycja:
cześć :)
Ja mam dzisiaj wolne a jednak czasu na wszystko brakuje, Mateusza zawiozłam do przedszkola, potem zakupy, po odebraniu go poszłam do rodziców i Mati o 17 znowu dostał gorączki :( zaraz gile w nosi, o co tu chodzi, tydzień chodził do przedszkola i znowu coś :(

Maluś, musisz myśleć pozytywnie aby nie zaszkodzić fasolce w brzuszku!!!!!!! ?Na pewno wszystko jest dobrze!!!!

missiiss1301, dopiero w wigilię będziesz robiła test? Kurcze, ja już sie nie mogę doczekać Twojego wyniku :) Coś mam przeczucie że będą II kresecki

u mnie 26 dc, piersi nie bolą, delikatnie bol jak na @, ale coś w tym m-cu na nic się nie nastawiam bo myślę że owulacji wcale w tym m-cu nie było

Ostatnia edycja:
Agniecha
dzieki, oby sie sprawdzilo;-) Z reszta w tak magiczny czas jakby nie wyszlo to szkoda by bylo;-) No zobaczymy... A w wigilie testuje bo wtedy mam 11 dpo hehe wiec i tak wczesnie;-)&&&& zebys sie mylila co do swoich II kreseczek :-) ale bylby szal jakbysmy do konca roku wszystkie zaszly haha tak na poczet tego watku staraczki 2013 co by nie musiec zmieniac nazwy ;-)
Zdrowia dla synka, ja pamietam jak moj chorowal jak chodzil do zloba teraz odpukac w przedszkolu sie poprawilo. Ale tez niedawno smarkal po antybiotyku, herbata z miodem i cytryna, syrob z cebuli i wapno i smarowanie pulmexem baby i przeszlo:tak:

Ostatnia edycja:
hop hop, pamiętacie jeszcze starą, poczciwą Karolę? :sorry2:

przepraszam, że tak długo mnie nie było ale jakoś nie miałam weny na komputer, wolałam książkę poczytać, film obejrzeć, pospać (zwłaszcza to ostatnie) :-D a zresztą i tak nie miałam za bardzo o czym pisać. Mam nadzieję, że nie macie mi za złe, że do Was nie zaglądałam :zawstydzona/y:

przez cały rok starań chodziłam do Gina prywatnie, pierwsze usg w ciąży też prywatnie ale tydzień temu byłam u Gina na NFZ, dostałam skierowanie na wszystkie badania, porobiłam je, dziś byłam na usg też na NFZ więc jestem do przodu o jakieś 3 stówki (badania + prywatna wizyta z usg tyle by mnie wyniosły), a co, składki płacę, należy mi się więc korzystam :-p

jestem w szoku, jak Bąbelek urósł od ostatniego usg, poprzednio miał 5 mm wielkości i przypominał małą fasolkę a teraz, szok, 4,6 cm, rączki, nóżki, serducho bije jak dzwon! z aktualnego usg wychodzi, że to 11 tydzień 2 dzień. Czy to możliwe, że Bąbel aż tyle nadrobił od ostatniego usg??? :szok:

Drogie cioteczki, Bąbelek chyba specjalnie dla Was tak ładnie zapozował ;-)

Zobacz załącznik 599955

Witam was dziewczyny:-)

Czytam Was czesto ale cos ciezkp mam sie wbiciem tu:-P

Ogolnie przyszlam Wam zyczyc wszystkim oczekujacych na II grube krechy:-)

Karola piekne wiesci i piekna dzidzia i zapraszamy na watek Staraczki w ciazy 2013 mozesz tam qstawic fotki i troszke z nami popisac:-)

Karola, witaj, super wieści, piękna fasolka :) niech rośnie zdrowo!!! A fluidki dla nas to gdzie???? :)
Julia, dziękujemy :) Jejku,Ty już 10 tydzień, super :) A jak się czujesz?

Ja mam dzisiaj wolny dzień, MAteuszka nie trzeba do przedszkola wieżć, mąż jeszcze spi. Nie trzeba nigdzie sie śpieszyć z samego rana, jejku jak fajnie, siedzę przy kompie i pije kawkę :) No ale żeby za pięknie nie było to jutro znowu do pracy.

Dzisiaj mam w planie pieczenie babeczek i pierniczów, no i posprzątać trzba bo potem nie będzie kiedy.
Miłego dnia życzę

Karolcia, śliczności masz w brzuszku :):*

Dziewczynki, przepraszam że mało piszę, ale dużo sprzątania mam przed świętami i nie chce mi się pisać. A poza tym coś mi się smaki zmieniły, bo jak wczoraj rosół chciałam zjeść (miałam na niego ochotę i to wielką), to mnie odrzucało ;/ Śmierdział mi, a mięso przecież świeże ;/ + dzisiaj od rana teściowa gotuje flaki i idzie przywitać się z muszlą :crazy:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry