Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
myślałam ,że @ już sobie poszła praktycznie ,a tu zonk wzięłam procha na ból i czekam aż przejdzie boli tak jak w pierwszych dniach nigdy tak nie miałam nawet jak mnie czasem mąż napastował przy plamieniu to nic się takiego nie działo nie wiem co jest grane 
Mnie się bardziej podoba premium, kolorowszy i w ogóleDziewczyny mam do Was pytanie. Poco Wy opłacacie abonamenty na ovu??? Bo mi właśnie wygasł ten miesięczny gratisowy i nie czuję jakoś porzeby żeby wykupić. Wszystko z czego w tamtym cyklu korzystałam mam i teraz za darmochę. Owulację wyznacza, serduszkowanie zaznacza... A jak już wyznaczy owulację, to przecież te dni płodne możemy sobie same wyliczać![]()
Dla mnie 15 zł było kwestią odmówienia sobie dużej czekolady Milka. Jakby to była kwestia 50 zł, to bym sobie darowała, ale 15 zł w tę czy w tę nie robi mi różnicy - tym bardziej, że odmówiłam sobie jednak tej Milki.
Raczej nie jadam słodyczy, ale w fazie lutealnej - wiadomo - żołądek jakiś większy się robi, a głowa żąda słodyczy