Melduję się wieczorkiem. To był intensywny dzień.
Pobudka o 5, ( przepiękny poranek, mroźny, ale bardzo malowniczy, na polach mgły i czerwono-różowe wschodzące słońce - warto wstać tak rano, aby to zobaczyć

) potem szybko do pracy, o 9 wybraliśmy się na grzyby. Grzybów jak na lekarstwo, jest sucho i zimno, przemarzłam i trzęsło mnie cały dzień, ale pochodziliśmy ze 3h, uzbieraliśmy 1/3 kosza, do bigosu i na zupkę na Boże Narodzenie będzie ;-)
Potem wróciliśmy do domku, zrobiliśmy obiad, po obiedzie znów do miasta na zakupy, po zakupach szybka wizyta u mojego brata, do domku na rozpakowanie zakupów, szybka zmiana odzieży i znów pojechaliśmy pobiegać (Tomkowi nie chciało się biegać po wsi), potem kolacja, dokończenie zupki na jutro, ogarnięcie kuchni (inaczej nie zasnę, jaknie będzie posprzątane) i w końcu pod prysznic. Gorący prysznic, zeskrobałam z siebie nadprogramowe owłosienie :-) i wyschnięty naskórek (peeling), zabalsamowałam się i teraz siedzę pod kocem. Będę nadrabiać Wasze posty, całe 14 stron od rana
agamemnon - ja już się przyzwyczaiłam do szuflowania śniegu, ale nienawidzę skrobać szyb, a robię to już od 4 dni
Ludzik, gorgusia, Gofka - witajcie, trzymam kciuki za jak najszybsze II na teście. Powodzenia
Ritta - super, ja jestem wielką entuzjastką zdrowego trybu życia. Świetnie, że pokazujesz córci, że można ciekawie i aktywnie spędzać czas, a basen to fajna sprawa. I również czas spędzony z dzieckiem. Tego nigdy za wiele.
conti - przykro mi Kochana. Trzymaj się.
ewka - dobry pomysł z ilością cykli, rzeczywiście ciężko spamiętać a głupio tak pytać za każdym razem
biedroneczka84 - cichutko gratuluję, mamy ten sam dzień cyklu i mam nadzieję, że będziemy miały ten sam termin porodu;-) Ja na razie nic nie wiem. @ nie ma, ale czekam do niedzieli 31 dc na test.
Malusiolka - dziękuję, ja już chciałabym aby na tym wątku zrobiło się pusto i cicho, a my wszystkie z II kreseczkami przeniosłybyśmy się na czerwcówki.
mikaa - ja bym pomyślała, że owu była między 16 a 19 dc.
Kinia - dobrze, że mimo zwiastunów @ dobrze się trzymasz. Pozytywne myślenie to podstawa.
centka - życzę spokojnego i fajnego weekendu z pieskiem i nastolatkiem
benfika - zioła to delikatny suplement, można zacząć pić w każdym momencie cyklu. Jak każdy suplement potrzebuje czas aby można było odczuć jego działanie
To jest nasz 4 cykl starań. Ma się już ku końcowi - mam nadzieję, że pozytywnemu końcowi. Uciekam do łóżeczka.
Dobrej nocy