reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2013

Witam Kochane :* Dzisiaj w nocy małe co nie co było :D

centka, pupcia była wycałowana i to jeszcze jak :D Kochana, masz u mnie pracę :-D:-D :p:p

Grzaneczko, działo się, działo. Ale noc nie przespana, bo dziewczynki coś spać nie mogły. Ale jak M do 15-tej w domku to dam sobie radę :) A jak się czujesz?

lamorelka, gdzie jest ten test ciążowy, bo ja go nie widzę? :p Jesteś w ciąży, czy nie, bo ja już ogłupiałam :szok:

U mnie dzisiaj 26dc i znając moje szczęście za parę dni werdn@ cioteczk@ z Warsz@wy nadjedzie ;/

reklama
Hello sobotnio :-)

Centka
to upoluj jakiegos krolika , maz sie napewno ucieszy !:-)

Lamorela
i jak tam? Dzis pewnie ciemniejszy :-)! No. Gitarrra, kolejna fasolinka :tak:

Piaska
super ze gin cos konkretnego zadecydowal:tak:&&&& zeby od razu sie powiodlo :) !

Malusiolka
jakas glupia noc byla, moj jasiek sie darl pol nocy, 5 x wstawalismy do niego- mozeprzez ta pelnie...

Piaska no to lafdnie teraz trzymam kciuki:) za powodzenie:)
Centka no mi by sie przydal taki stroj do snu bo rowniez zmarzluch;p
Lamorela czekamy na wiesci i zdjecie testu!
Malusiolka byla pelnia moze dlatego dziewczynki tak kiepsko spaly...u mnie corka dobrze spala:) nad ranem mezulek przyjechal:)
ostatnio mam ochote na szare kluski ale troche duzo roboty;/ wiec dzis spagetti bedzie mezulek ma ochote:)

Mimimo - jeszcze raz gratki!

Lamorela - ja też czekam z niecierpliwością!

Centka - współczuje. Króliczka gonilas? :-p

U mnie w sumie plamienie to bardziej brudzenie i to coraz jaśniejsze i coraz bardziej skąpe. W poniedziałek mam zrobić betę, by wiedzieć na czym stoję. Mierze temperaturę. W środę, gdy zobaczyłam żywa krew ze skrzepami, to myślałam, ze jest po, ale lekarka dała mi nadzieję. Nie zbadała, bo powiedziała, ze lepiej sobie odpuścić ponowne USG teraz. W poniedziałek beta prawdę powie. Do tej pory będę w niepewności. Ale póki co próbuje wierzyć.

Witajcie!
Czytam i czytam i gubię się szczerze pisząc... Lamorela? czy TAK??? wiesz że Ci kibicuję od początku i strasznie czekam na dobre wieści.
Wszystkim dziewczynom gratuluję które te I I upragnione ujrzały. Już jesteście wspaniałymi mamusiami :) bo świadomie chcecie i wierzę że to tylko kwestia czasu...
Ja męczę się z ostrym zapaleniem ucha środkowego. Dostałam antybiotyk ZINNAT 500 i teraz moje pytanie czy gdyby się okazało że ten cykl jest szczęśliwy (mam 22dc) to czy on może w jakiś sposób zaszkodzić bo nie wiem czy brać? macie jakieś doświadczenia z nim?
Tak się cieszę że jest weekend! od pon-ptk nie ma mnie w domu od 6stej do 18stej i nienawidzę drugich zmian męża!! bo kiedy ja wychodzę do pracy on jeszcze śpi a kiedy on wraca to ja już śpię! a więc widzieliśmy się ostatnio.... w niedzielę :) tylko telefony zostają! i jak tu nie narzekać "tradycyjnie po polsku" eh! ale dobrze że staranka wypadały na pierwszej zmianie :) bo w tym tygodniu nici by z nich były... pozdrawiam Was kochane! Idę sprzątać, gotować, i robić wszystko to na co nie mam czasu przez tydzień cały. No i nieustannie trzymam za Was kciuki!!!!

Cyntia jak to mówią - wiara czyni cuda ;-)

Rozumiem, że tempka w górze? To już jest plus no i brak już krwawienia i plamień. Będzie dobrze, musi być, a beta tylko Cie w tym upewni :-)

Lamorela, jak teścik?

Ja zaraz w poniedziałek umawiam się na wizyte, znalazłam super lekarza prywatny ale też przyjmuje na nfz.

Wysyłam Wam fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i trzymam kciuki :-)

Malusiolka no to super:D ja dzisiaj ok, wyspałam się i czuję się świetnie. Na forum tylko na chwilę, bo lecę się uczuć..:-(

Cyntia - mocne kciuki za betę!!!

Centka ja też jestem zmarzluch to by mi się taki pajacyk przydał, ale żeby się rozbierać na każde siku to nie wiem:-)

Lamorela i jak tam??

Mimoo dasz namiary? gdzie przyjmuje, bo ja też z wlkp jestem:) i łapię Twoje fluidki - łaps łaps łaps :)

Dobra spadam, wrócę jak się trochę pouczę:)

Hejka :-) ale tutaj wesoło ostatnio :-D u mnie 33dc (13dpo).. temp leci w dół.. szyjka zamknięta.. wczoraj miałam malutkie plemienia brudną krwią, dzisiaj już prawie nie ma i co dalej? Miałam 3 dni leciutkich plamień (jedna wkładka na dzień wystarczyła) i nie wiem czy to przyjąć jako @, czy zaraz mi się rozkręci czy co to jest? :/ Cyntia mocno &&&&&&&&&& zaciśnięte za ładną betę! :*** Centka ałć to musiało boleć.. mam nadzieję że już lepiej :-) Grzanka a robiłaś test? Mimimo też łapie fluidy łaps ładps!! :D Malusiolka &&&&&&&& za ten cykl :) Lamorela gdzie jesteś???? Misis i jak Twoje kontakty? Mam nadzieję, że się szybko dostaniesz do lekarza :* Benfica co z tymi Twoimi plamieniami? @ się rozkręciła? Buziaki :* P.S: zniknęły mi narzędzia do pisania i minek nie mogę robić..

reklama
Nie robiłam.. Zrobię chyba jutro ;-) no raczej @ to to nie jest ale jak nie przyjdzie to chyba będzie trzeba ją uznać..jak ja nie lubię być taka zawieszona w przestrzeni..

Do góry