reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2013

Karotka super, że wuzyta udana. A który u Ciebie to dzień cyklu? Może biegnij po test i zrób, przynajmniej będziesz wiedziała i my też :-)

reklama
wikki dzisiaj 35dc... Zastanawiam się właśnie nad tym testem...Nie chcę po prostu zobaczyć I.:zawstydzona/y: Spróbuję jeszcze raz wypieprzyć wszystko z jedynego miejsca,w którym się teścior mógł ukryć-ten mój ostatni-jeśli znajdę,to natychmiast robię.Jeśli nie,to...poczekam do jutra.:-p Aż sama siebie podziwiam za taką cierpliwość,może ja chora jestem czy co??:-D Tylko że coraz częściej dopada mnie zwątpienie,dlatego nie palę się tak do zrobienia testu,bo jak znowu wyjdzie dupa,to się chyba powieszę na pasku zadań Windowsa...:no:

Karotka szukaj dokadnie ;) nawet jesli ujrzysz I to przynajmniej szybciej się z tym pogodzisz nie bedziesz sobie robiła nadziei ale ja wierzę że to będą II, bo niby dlaczego nie masz jeszcze @ a torbiela te zadnego nie ma wieć mam nadzieje, że to fasolka ;)

KAROTKA-fajnie,ze trafilas na dobrego gin:-) u mnie w miescie niestety nie ma duzego wyboru..CYNTIA-a skad jestes,bo ja tez robilam prawko w Szczecinie,latwo nie bylo,ale udalo mi sie za drugim razem:-)

Karotka Podziwiam.. Ja bym nie wytrzymała... :p Ja już dziś robiłam testa, mimo, że dopiero dziś powinnam dostać @... No ale I krecha oczywiście... Tylko że teraz nie mogłabym się spodziewać jeszcze II, bo przecież ze starankami zamierzamy ruszyć dopiero z końcem miesiąca... Nie nastawiaj się tak negatywnie! Lepiej wiedzieć... Ja bym się psychicznie wykończyła :p

Mimimoo, nie wiem co jest z nami, że 3 razy w pierwszym cyklu :p Kochałam się z mężem co 2/3 i czasami co 4 dzień. Chcieliśmy trzeciego dzidziusia, ale podczas przytulania nigdy nie myślałam o zajściu w ciąże. Wyłączałam się, namiętność górą :-D

Ja wiem. Państwo Malusiolkowie mają mega szczęście w życiu! I coś czuje, ze nie poprzestana na trójce dzieciaczków! I to się chwali! :-)
Ale wczoraj miałam dołka wieczorem. To trzeci cykl konkretnych starań. Wcześniej przytulalismy się bez zabezpieczenia dluuuugo, ale nie patrzyłam na dni, poza tym z regularnoscia u nas różnie, ale raczej kiepsko ;-) I tak sobie zdałam sprawę, ze może jednak coś z plemnikami mojego P. może być.. Poprobujemy do lutego i jak do lutego nie uda się, to wysyłam go na badanka. Dziś troszkę lepiej mi, ale zasialam posępny nastrój w domu i nawet mój P. nie miał humoru. Kurcze, mogłam póki co ugryźć się w język.

witam, o jakiej czułości test najlepiej kupić? Lepiej paskowy czy płytkowy? czy to bez znaczenia?

ze sto lat temu któraś pytała jak długo się staramy.... to 3 cykl ale w pierwszą ciąże zaszłam za pierwszym razem, w drugą za drugim więc byłam pewna że teraz też się od razu uda a może to taka tendencja wzrostowa i w trzecią zajdę za trzecim razem :-p

reklama
Cyntia Kochanie, będzie dobrze. Trochę cierpliwości <przytul> A co do mnie, to chcemy mieć tylko trójkę dzieci. Nie dałabym rady z kolejnym, a poza tym plecy mi siadają. Dziwie się, że się zdecydowałam na 3 dziecko. Jak tak dalej będzie to nie wstanę z łóżka ;/

Do góry