Grzankaa
Fanka BB :)
Maz niech Cie ogrzeje
Dobranoc:*
Dobranoc:*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

wczoraj też się okazało, że większość tego nad czym dwa tygodnie siedziałam to bezsensowana moja praca, bo on się musi zastanowić jak to chce zrobić... na pytanie to po co to robiłam stwierdził: "eeee poćwiczyłaś sobie" normalnie nic tylko strzelić w łeb... ale wczoraj poszłam po rozum do głowy i się w końcu z niego śmiałam, a nie wkurzałam, bo na tym tylko moje zdrowie cierpiało, a on jest znany z tego, że ciągle zmienia zdanie... znajome się śmiały, że robię za szybko i on za mną nie nadąża, bo on wszystko robi bardzo powoli 

jedyny plus, że miałam usg i żadnych niepokojących zmian nie ma a wygląd szyjki wskazuje, że @ lada dzień. A poza tym... wizyta wypadła niemalże jak wizyta towarzyska
dr pogadał o fusach w herbacie, o du...ie Maryni itp. Moje wydłużone cykle zrzucił na karb... biegania!!! Stwierdził, że 2 razy w tyg po 6-7 km, to jest obciążające i zaczął coś gadać o wątrobie, bo to niby ona jest głównym narządem odpowiadającym za ciążę i że jak się biega, to składniki odżywcze są najpierw spalane z wątroby i przez to organizm blokuje się na ciążę
z aktywności fizycznej to zalecił raczej basen... leemonca wiesz o co chodzi? Ty znacznie biegasz więcej niż ja, a nie masz problemów z cyklami
Nie do końca chce mi się w to wierzyć
zwłaszcza, że niedawno inny lekarz stwierdził, że jak nie biegam maratonów, to na pewno bieganie w niczym nie przeszkadza
już pomijając dialogi w stylu:

Ręce opadają, nawet nie zlecił mi zbadania hormonów. Więc wyjdzie tak, że i tak skończę pewnie prywatnie u jakiegoś znachora
więc nadal nic nie wiem 
Jaki palant! To ja sie wczoraj tez wkurzylam na mojego nowego, ale pozniej sobie tak pomyslalam ze ok fajnie ze kazal mi caly zestaw zrobic w szpitalu, ale zńow jak mam czekac do (w najlepszym wypadku) stycznia na szpital to do stycznia bede bez okresu i tu nic nie zrobil... Chyba ze wezme luteine. Ci lekarze to ja nie wiem, chyba za duzo pacjentek maja z tymi saymi problemami i sa juz poprostu znudzeni