reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2013

susel duphaston odstawiłam dokładnie 2 tyg temu :szok: brałam go przez 5 dni po 2 tabletki. W sumie to mój drugi taki długi cykl, wcześniej było ok. W tym poprzednim cyklu @ dostałam chyba 3 dni po odstawieniu duphastonu :eek: w ostatni czwartek miałam usg i wg niego podobno @ miała się pojawić lada moment (endometrium 16 mm, niewyraźne, chyba na tej podsatwie lekarz to stwierdził). Ja nie mierzę temp, więc nie jestem w stanie określić czy ovu była czy nie i jeśli już to kiedy :no: plus, że nie mam torbieli, więc jeśli jajko jest to pęka :sorry: testy ovu robiłam do 18dc i ani razu nie było pozytywa, ba - druga kreska w ogóle była średnio widoczna. Więc ja już nie mam pomysłu :confused: (.)(.) mnie lekko bolą już od dłuższego czasu, jajniki coś tam działają, bo czuję pobolewania, a @ nie ma :baffled: ja to jestem jakiś ciężki przypadek chyba :baffled: ale coraz bardziej skłania mnie to do mierzenia temp :happy:

reklama
benfica z tego co widze to wszystko zrobilas poza testem ciazowym :-p napewno mialas racje nie nastawiajac sie i podejmujac te kroki, ale skoro po duphastonie nie ma nadal @ to siknij, tak dla pewnosci chociaz. ladne endometrium to rownie dobrze moze byc ciaza wiec w sumie nic nie wiadomo.

witajcie poweekendowo ;)

Nie mialam za bardzo jak pisac podczas weekendu ale czytałam Was tak na szybciora.
U mnie weekend na wyjeżdzie wiec zleciał szybko. Z niecierpliowścią czekam na owu i mam nadzieje, że pojawi się szybciej niz w ostatnim cyklu ( w 33 dc )

Agamemnon trzymam kciuki, żeby jednak druga kreska się pojawiła, może za wcześnie jeszcze ile dni jesteś po owulacji?

Tekla teścik cudny :) oby i beta się wykazała przyrostem &&&&

Lamorela śmierdzi mi ciążą :) a fajnie by było :)

Malusiolka a Ty kiedy zatestujesz? Dziś 28 dc wiec można próbować :) &&&&&& za pozytywny wynik

Centka ja tez nie lubie być sama w domu, boję się. Jakoś mam myśli, że każdy morderca we wrocławiu będzie się na mnie czaił :p a i nagle duchy pojawiają się w mojej głowie haha człowiek na starość głupieje . A z tym telefonem to ładnie 90 dni tożto 3 miesiące !!

Malena100 mi tez się nie sprawdził ten chiński kalendarz płci, także nie do konca bym w to wierzyła

Grzanka Twój wykre bardzo mi się podoba ;) Jutro testujesz? Coś czuję że będą dobre wieści i tego Ci życze

Leemonca gratuluję miejsca w zawodach, tez swego czasu biegałam i startowałam w zawodach ale kiedy to było. Teraz też dużo się ruszam ale raczej nie biegam. Zdrówka dla męża

idę szykować Nadce kaszkę i idziemy w odiwedziny do ciężarnej cioci :) miłego dnia

Zjadłam śniadanie i mi lepiej ;-) Jednak ja takiej prostej konstrukcji jestem - jak żołądek pełny to i humor lepszy :-p

benfica kurcze no to masz ćwieka. Może faktycznie zacznij mierzyć tempke to będzie ewentualnie wszystko jasne.

tekla - test marzenie :tak:

centka, Ty jestes jak pędziwiatr! Co robisz jak nie śpisz ? :happy:

wiki
no może i za wcześnie ale mi sie tak smutnawo zrobiło przez chwilę. Ale już ok ;) Nie wiem dokładnie ile jestem po owu bo nie robiłam testami ani nie mierzyłam wtedy tempki.

susel test zrobiłam chyba 30/31dc i był ewidentny negatyw :sorry: w pierwszej ciąży wyszedł mi piękny właśnie w 31dc, choć fakt - wtedy ovu miałam chyba wcześnie, bo złoty strzał był w 9dc ;-)

benfica jakby owu byla w 20dc (co sie dosyc wielu dziewczynom zdaza) to w 30dc jeszcze by nie wyszedl, wiec bardzo Cie prosze, zatestuj dla mnie jeszcze raz :tak:

No zatestuję, ale czekam aż mi przyjdą testy ovu, bo będą wśród nich 3 ciążowe :-D a poza tym, to po 20dc to chyba za dużo przytulanek nie było, bo A miał sporo wyjazdów ;-) normalnie nie pamiętam, jak to się przytulaliśmy w ten późniejszej fazie cyklu :eek:

witam z rana:)

Telka piekny tescik:)

Benifica moze warto zrobic tescik tak jak dziewczyny pisza? bo naprawde cos podejrzanego ;p

Grzaneczko trzymam kciuki za dzisiejszy poranek:)

Centka ja musialam sie przyzyczaic do bycia samej tyle dni... niepowiem ze troszke mnie przeraza mysl drugiego dziecka gdy niebedzie w domu przez 5 dni mojego meza, przy corce tyle mi pomogl a tu sama bede musiala sobie radzic ciezko bedzie....

Ja dzis mam 16 dc, z ovufirnd wychodzi ze od dzis owulacja,ale ze mam cykle nieregularne to ciezko wyliczyc, a od czwartku mialam bole podbrzusza do wczoraj wiec raczej ovu wystapila wczesniej, czas pokaze czy sie udalo.

reklama
mamoTomeczka a no ja wiem wiem , cierpliwość może nas uratować :-p
Wykorzystałas czas owulacji na dziki seks??;-)
p.s. dlaczego nie moge zobaczyc Twojego wykresu??

Ech zmierzyłam synowi gorączke, ma 37,5 i mówi, że go głowa boli i ucho. No cóż, dzisiaj wizyta u lekarza ale ja tak nie chce zeby był antybiotyk :-(Nie znacie czegoś homeo na taka dolegliwość??
Plusem dużego dziecka jest to, że powie co boli i juz przynajmniej wiem o co kaman.

Do góry