susel duphaston odstawiłam dokładnie 2 tyg temu
brałam go przez 5 dni po 2 tabletki. W sumie to mój drugi taki długi cykl, wcześniej było ok. W tym poprzednim cyklu @ dostałam chyba 3 dni po odstawieniu duphastonu
w ostatni czwartek miałam usg i wg niego podobno @ miała się pojawić lada moment (endometrium 16 mm, niewyraźne, chyba na tej podsatwie lekarz to stwierdził). Ja nie mierzę temp, więc nie jestem w stanie określić czy ovu była czy nie i jeśli już to kiedy
plus, że nie mam torbieli, więc jeśli jajko jest to pęka
testy ovu robiłam do 18dc i ani razu nie było pozytywa, ba - druga kreska w ogóle była średnio widoczna. Więc ja już nie mam pomysłu
(.)(.) mnie lekko bolą już od dłuższego czasu, jajniki coś tam działają, bo czuję pobolewania, a @ nie ma
ja to jestem jakiś ciężki przypadek chyba
ale coraz bardziej skłania mnie to do mierzenia temp 
brałam go przez 5 dni po 2 tabletki. W sumie to mój drugi taki długi cykl, wcześniej było ok. W tym poprzednim cyklu @ dostałam chyba 3 dni po odstawieniu duphastonu
w ostatni czwartek miałam usg i wg niego podobno @ miała się pojawić lada moment (endometrium 16 mm, niewyraźne, chyba na tej podsatwie lekarz to stwierdził). Ja nie mierzę temp, więc nie jestem w stanie określić czy ovu była czy nie i jeśli już to kiedy
plus, że nie mam torbieli, więc jeśli jajko jest to pęka
testy ovu robiłam do 18dc i ani razu nie było pozytywa, ba - druga kreska w ogóle była średnio widoczna. Więc ja już nie mam pomysłu
(.)(.) mnie lekko bolą już od dłuższego czasu, jajniki coś tam działają, bo czuję pobolewania, a @ nie ma
ja to jestem jakiś ciężki przypadek chyba
ale coraz bardziej skłania mnie to do mierzenia temp 
napewno mialas racje nie nastawiajac sie i podejmujac te kroki, ale skoro po duphastonie nie ma nadal @ to siknij, tak dla pewnosci chociaz. ladne endometrium to rownie dobrze moze byc ciaza wiec w sumie nic nie wiadomo.
a poza tym, to po 20dc to chyba za dużo przytulanek nie było, bo A miał sporo wyjazdów ;-) normalnie nie pamiętam, jak to się przytulaliśmy w ten późniejszej fazie cyklu