• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

Hej :-)

Motylku Gratulacje :-) piękne kreseczki piękne ;** trzymam kciuki za wysoka betę :-)

Iwo nie denerwowac mi sie !!!!

Mychunia chyba to nie grypa na szczęście bo poki co jest lepiej :-)

reklama
A ja sobie zrobiłam jeszcze drugi test i tym razem wyszła już tylko jedna kreska ta druga T jest tak ledwo ledwo widoczna, że z lupą ją dostrzec można. Pewnie ten Pink Test jakiś rzeczywiście był wadliwy. Zobaczymy, co pokaże beta.

Motylkowa - super, piękne kreseczki! :-)
Ja byłam w ośrodku, ale pani mi kazała przyjść jutro bo mówi, że te badania trzeba robić między 3-5 dc. A dziś drugi.
No nic, ale już się nie mogę doczekać wyników...
Miłego dnia dziewczyny, ja mam dziś wolne więc postanowiłam okna umyć :)

brrr85- muszę się z Tobą zgodzić.
Jak sytuacja z olusią jest zrozumiała i reakcja na jej kłamstwo również, tak dopatrywanie się w każdej nowej osobie, która pojawi się na forum- kłamcy i osoby rzekomo fikcyjnej już niekoniecznie.

,Oberwało, się Młodej Mamie,za to że miała poglądy jakie miała, i przy okazji Ania-beata za to że pojawiła się w podobnym czasie na forum co Młoda Mama, i akurat wymieniały posty między sobą.

Nie wszystko co piszą inne użytkowniczki musi się nam podobać, nie ze wszystkimi musimy się zgadzać, to jest forum, nie kółko wzajemnej adoracji.
Skoro Młoda Mama nikomu nie ubliżała, jakim prawem ubliżano jej? ktoś kto jest dłużej na forum ma większe prawa?

Zrozumiałe jest że jak pojawia się nowa użytkowniczka, na początku jest dystans, i na zaufanie trzeba zapracować- ok, nikt nie mówi że jest inaczej, no ale, słuchajcie w tym przypadku pojechano po bandzie dość konkretnie.
Pisano nowej użytkowniczce że jest niedojrzała a czy zachowanie z Waszej strony jakie miało miejsce było Dojrzałe? wątpliwa sprawa.
Zmienianie świata zacznijmy od siebie a przede wszystkim , szanujmy się !

Miłego dnia. mligocka, realna jak to że każdego dnia wstaje słońce, choć niekiedy tego słońca nie widzimy.

Ostatnia edycja:
Motylku - lec na betę! Migusiem.

Ania_beata- ja mam test z blada kreską i więcej nie robiłam. Naprawdę lepiej iść na betę.

Gosia - nadal cisza :( to nie dobry znak

Dziewczyny juz ci... Dajcie spokoj. Tak dziala swiat intetnetu. Bedac tutaj swiadomie zgadzacie sie na wszystkie zagrozenia internetu teolle hajterzy i inni byly i beda. Dlatego zawsze bedac na forum orwartym trzeba byc troche na dystans . Udzielajac informacji ze swojego zycia pamietac ze nie wiadomo w czyje rece trafia . Taki jest internet ludzie pozwalaja sobie na wiecej niz w realu , sa tym kim chca byc lub robia sobie zarty. I tego sie nie zmieni... Szkoda nerwow i psucia atmosfery.

Witam moje Kochane wczoraj bylam podczytywalam ale malo pisalam...
Malus pytalas o mnie wczoraj jak sie czuje...psychicznie jeszcze zle fizycznie w miare ok tylko martwi mnie taka ilosc krwi jaka ze mnie leci mialo byc troche a jest duuuzo wiecej niz przy @ zapisalam sie juz do nowej lekarki termin wizyty mam 09.04 mam nadzieje ze wszystko sie bedzie dobrze goilo.Bardzo dokladnie poczytalam opinie na jej temat.Teraz juz chyba do lekarza z przypadku nie pojde nigdy wiecej

Anulka ja tez musialam sie czyms zajac i porozsadzalam moje kwiatuszki bo kiedys Mezus kupil mi nasionka i wysialam z nasion bylo ich 12 w jednej doniczce tez czekam czy to przetrwaja;-)

Asiu
z tego co zrozumialam to dzis wracacie do domku.Bezpiecznej podrozy Wam zycze:tak:

Ania_beata trzymam kciuki za bete &&&

Motylku gratulacje:tak: piekne dwie kreseczki

Ostatnia edycja:
cześć Kochane :)
miłego dnia życzę!!!!!! Spokojnego.....

ja jestem chora, najpierw mąż było chory potem Mati no i myślałam, że mnie ominie ale jednak nie :( Mam mega katar i gardło boli, a taka piękna pogoda za oknem, ale nie dam się i tak pójdę z Matim na spacerek...

co do sytuacji na forum to tez uważam że troszkę za ostro :( Rozumiem, że nie chcemy tu fałszywych osób i sytuacja z olusią zabolała nas wszystkie ale są też dziewczynki które naprawdę potrzebują pomocy, wsparcia, a wygląda na to że teraz to nowe osoby nie maja tu za bardzo wstępu. Nie złośćcie się na mnie...

Motylku, gratuluje :) trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&
Brrr, na kiedy masz termin wrednej @? Jak tam w pracy? Mnie juz tam nie ma prawie m-c :)

dla reszty śle fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ostatnia edycja:
Motylku, Amisia, jeżeli nie zrobicie bety możecie mieć cały czas strach w oczach, że jednak ciąży nie ma. Idźcie na betę i nie będziecie się tak denerwować :) &&&&&&&&& :*

Motylku, wiem coś o tym. Jak straciłam maleństwo boje się zajść znowu w ciąże. Powtórki mogłabym nie przeżyć ;/

Aschlee :*

Dziewczynki, co tam u Was? :* Buziaki dla każdej. Ja czekam jak M wróci z banku i jedziemy na miasto pozałatwiać resztę spraw (M sam pojechał do banku, aby długo z dziewczynkami nie siedzieć tam, a ja tylko pojadę podpisać. Zmieniamy bank z Pekao.SA na MBanka. Mam nadzieje, że nie będziemy żałować :)

brrr, prawda. Każda z nas ma prawo napisać co myśli. Po części źle się z tym czuje. Musimy trochę uważać.

Gosia, &&&&&&& za wizytę :* Może być za wcześnie, ale też nie musi :)

Dziewczyny, moja najmłodsza córka jest po prostu genialna :D Nie chciało jej się iść na nocniczek, to wzięła patelnie (zabawkę) i próbowała do niej nasikać. M zabrał jej, to wzięła talerzyk (zabawkę) i kropkę siuśków popuściła na nim :-D:laugh2::laugh2: Starsza jak była mniejsza, to brała zabawkowy nocnik i do niego próbowała sikać :-D:rofl2:

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry