• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

Maluś, ja mam konto w mBanku od ładnych kilku lat i jestem zadowolona.
Co do sytuacji na forum, to powiem, że niektóre dziewczyny dziwnie się zachowały. Po raz pierwszy w życiu wyszły mi dwie kreski na teście, pokazałam je tu, a dwie laski zaczęły na mnie że ściemniam, udaję, że to jakiś przekręt. Tymczasem ja się tu na tym forum coraz bardziej zadomawiam, nie mam ochoty nikomu robić przykrości, a mnie taką przykrość zrobiono. Oczywiście większość z Was wobec mnie zachowała się bardzo fajnie. Dostaję kciukasy i czuję pozytywne fluidy płynące od Was, dlatego bardzo dziękuję.

reklama
Agniecha, dziękuję :* Mnie rozśmieszyło to sikanie do kwiatka : Już sobie wyobraziłam sikającego maluszka do doniczki :-D:rofl2: Zdrówka Kochana :* Parę dni temu też tak chorowałam. Byłaś na bilansie z Matim?

Ania_Beata, ja pisałam, że to dziwne, że w dniu spodziewanej @ wyszły Ci takie piękne II kreseczki. Jest to dziwne i mam prawko powiedzieć co myślę. Zrobisz betę, to będziesz sama miała pewność czy się udało. &&&&&&& ;)

Ostatnia edycja:
Maluś, jeszcze nie byłam, aż wstyd się przyznać ale przez ten szpital, stres nie było kiedy. Teraz choroba, wybieram się w przyszłym tygodniu i nic mi już w tym nie przeszkodzi :)

Agniecha, dziękuję :* Mnie rozśmieszyło to sikanie do kwiatka : Już sobie wyobraziłam sikającego maluszka do doniczki :-D:rofl2: Zdrówka Kochana :* Parę dni temu też tak chorowałam. Byłaś na bilansie z Matim?

Ania_Beata, ja pisałam, że to dziwne, że w dniu spodziewanej @ wyszły Ci takie piękne II kreseczki. Jest to dziwne i mam prawko powiedzieć co myślę. Zrobisz betę, to będziesz sama miała pewność czy się udało. &&&&&&& ;)

Malusiollka, przecież to nie chodziło o Ciebie.Ty napisałaś normalnie, w życiu na nic takiego bym się nie obraziła. Mnie też to właśnie zdziwiło, zwłaszcza że test wykonałam popołudniu,a w dodatku wczoraj wypiłam z 1,5 litra wody. Dziś już ta kreska jest prawie niezauważalna. chodzilo mi o te dwie, które zaczęły mówić że to ściema, że brakuje jeszcze tylko zdjęcia z USG do pełni szczęścia, że razem z Młodą Mamą mogę sobie ręce podać, że je denerwuję jak nikt na tym forum.

Maluś ja też robiłam test w dniu spodziewanej miesiaczki i tez mi wyszły 2 krechy, i dzisiaj znowu.. byłam na becie koszt 27 zł jutro wyniki koło 12..

Ja nikogo nie osadzam bo nie chce zeby ktoś osadził mnie.. Z Ola historia straszna.. poprostu brak słów ale dajmy szanse nowym dziewczynom..

Amisia , Anna-Beata trzymam kciukaski :)

Malusiollka, przecież to nie chodziło o Ciebie.Ty napisałaś normalnie, w życiu na nic takiego bym się nie obraziła. Mnie też to właśnie zdziwiło, zwłaszcza że test wykonałam popołudniu,a w dodatku wczoraj wypiłam z 1,5 litra wody. Dziś już ta kreska jest prawie niezauważalna. chodzilo mi o te dwie, które zaczęły mówić że to ściema, że brakuje jeszcze tylko zdjęcia z USG do pełni szczęścia, że razem z Młodą Mamą mogę sobie ręce podać, że je denerwuję jak nikt na tym forum.

Ania_Beata po to są niki żeby używać ich a nie określać mianem TE DWIE :no:
Bo dla Mnie to taki Brak szacunku ,,te dwie albo tamte dwie..,,
Motylku bardzo sie ciesze kochana bardzo :* &&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
No to prawda. Masz rację, po prostu nie chciałam nikogo wskazywać palcem personalnie po nicku. Ale dajmy już temu tematowi spokój. Jest fajna wiosna. Szkoda tracić siły na niesnaski. :)

reklama
Motylku, ale nie zrozumiałaś mnie. Chodziło mi o to, że dziwne jest to, że u Ani test wyszedł taki wyraźny pod wieczór, gdzie stężenie hcg jest mniejsze. Ale nie jest powiedziane, że nie jest w ciąży.

Zastanawiam się nad pójściem do fryzjera, ale sama nie wiem. Chyba dzisiaj się zapiszę i jak się uda M wróci z wynikami, a ja polecę. Nawet nie mam pomysłu na fryzurę. Na pewno muszę grzywkę skrócić, bo mi w oczy wchodzi i mnie denerwuje.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry