Dzien dobry

dzisiaj ze spaniem polecialam po bandzie

Ale Pe. mi churchlał całą noc bo przeziebiony byl

i chrapal strasznie ..zawsze chrapie jak spi na plecach grrrr
Wczoraj Przemek zasadzil w doniczce pestke avokado i twierdzi że wyrośnie nam duże drzewko hahaha ;D
Ja nie mam sily na jego genialne pomysly
Dzisiaj wieczorem trzymajcie kciuki bo przyjezdza do nas taki gosc ktory chce P. wziac do siebie do pracy

jak sie uda to bedzie suuuuper

Mniejsza kasa ale do pracy dojezdzalby z cala ekipa samochodem dostawczym tego szefa, 8 godzin dziennie,podatek placi ten gosc i przedewszystkim ma byc okreslona kwota na miesiac i placona co miesiac tego samego dnia regularnie
Teraz Pe. ma do pracy 105 km w jedna strone .. 20 euro dziennie idzie na paliwo (ale dojezdza z ojcem ale co z tego jak tata mu wisi za paliwo), rachunek wystawia jak konczy prace wiec czasami kasa jest co 2tyg. a czasami co ponad miesiac ..
z domu wychodzi 6.10 a wraca kolo 19 ;/
Amisia - pisalas ze pecherzyk pekl 10.03 wiec moim zdaniem te testy zafalszowane są zastrzykiem . Lekarz nie mowil Tobie ze po zastrzyku testy moga wychodzic pozytywne ?? nie nakrecaj sie prosze Cie ..
Anna.Beata - a robilas test tej samej firmy ??? jesli tak a kreska jest slabsza to zly znak

no chyba ze dzisiaj mialas duzo bardziej rozrzedzony mocz .. idz na bete dzisiaj i jutro albo pojutrze - jesli bedzie przyrastac to znaczy ze jestes w ciazy i wszystko jest w porzadku
Motylek - wszystko musi byc w porzadku !!!!!!!!!!