• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Aschlee - takie zmiany mogą poprawić humor. Udanych zakupów w takim razie - zaszalej, kochana! :) Kochanego masz męża. Mam nadzieję, że odpowiednio dobierze fryzurę do Ciebie. Ja kiedyś zaufałam swojemu mężowi w tej kwestii, ale niestety nie skończyło się to dobrze. :-D

iwo kochana na pewno będzie wszystko ok, trzymam kciuki ;*

Motylku testy piękne :tak:leć na betę :-)

mligocka to samo myślę i to samo napisałam może nie tak pięknie jak Ty :tak:

agniecha zdrówka życzę :tak:

Lidia witaj :-)

mi się też marzy nowa fryzurka, ale to nie takie proste, bo mam włosy wprawdzie cienkie, ale ich dużo jest i bardzo się kręcą... szkoda, że tak wolno rosną....

Amisia
za wysoką betę :-)

20140313_122257.jpg20140313_122404.jpg

Załączniki

• 20140313_122257.jpg
    20140313_122257.jpg
    13,3 KB · Wyświetleń: 66
  • 20140313_122404.jpg
    20140313_122404.jpg
    14,9 KB · Wyświetleń: 54
Dzien dobry :D dzisiaj ze spaniem polecialam po bandzie :D Ale Pe. mi churchlał całą noc bo przeziebiony byl :D i chrapal strasznie ..zawsze chrapie jak spi na plecach grrrr :D
Wczoraj Przemek zasadzil w doniczce pestke avokado i twierdzi że wyrośnie nam duże drzewko hahaha ;D
Ja nie mam sily na jego genialne pomysly :)

Dzisiaj wieczorem trzymajcie kciuki bo przyjezdza do nas taki gosc ktory chce P. wziac do siebie do pracy :D jak sie uda to bedzie suuuuper :) Mniejsza kasa ale do pracy dojezdzalby z cala ekipa samochodem dostawczym tego szefa, 8 godzin dziennie,podatek placi ten gosc i przedewszystkim ma byc okreslona kwota na miesiac i placona co miesiac tego samego dnia regularnie :D
Teraz Pe. ma do pracy 105 km w jedna strone .. 20 euro dziennie idzie na paliwo (ale dojezdza z ojcem ale co z tego jak tata mu wisi za paliwo), rachunek wystawia jak konczy prace wiec czasami kasa jest co 2tyg. a czasami co ponad miesiac ..
z domu wychodzi 6.10 a wraca kolo 19 ;/

Amisia - pisalas ze pecherzyk pekl 10.03 wiec moim zdaniem te testy zafalszowane są zastrzykiem . Lekarz nie mowil Tobie ze po zastrzyku testy moga wychodzic pozytywne ?? nie nakrecaj sie prosze Cie ..

Anna.Beata - a robilas test tej samej firmy ??? jesli tak a kreska jest slabsza to zly znak :(no chyba ze dzisiaj mialas duzo bardziej rozrzedzony mocz .. idz na bete dzisiaj i jutro albo pojutrze - jesli bedzie przyrastac to znaczy ze jestes w ciazy i wszystko jest w porzadku :)

Motylek - wszystko musi byc w porzadku !!!!!!!!!! :tak:

Aschlee powtórzę się, masz super męża :) dobry pomysł z fryzjerem i zakupami, może chociaż na trochę oderwanie Twoje myśli

Amisia &&&&&& za wysoką bete :)

Wysłane z mojego LG-P760 przy użyciu Tapatalka

Gratuluje wszystkim dwoch kreseczek :-)

Motylku i Amisia kciuki za betke :***

Ja juz w polowie mam obiad zrobiony czyli pierwsza czesc - krem pomidorowy z grzankami :-)
Na drugie dzis mam kotlet w panierce chrupiacej z ziemniaczkami oraz pieczarki duszone :-)

Nadal brak akcji serduszka :( kolejne usg we wtorek. Ale ciąża wydaje się ponad 2 tyg mlodsza.

Mi lekarka mówiła że usg mogę zrobić już od jutra. Nawet termin jest tylko to chyba za wcześnie u mnie?

reklama
Iwo ciąża może być 2 tyg młodsza. może owulacja była później ? ... oby wszystko było ok bo 2 tyg to spora różnica choć i takie były i mimo wszystko było ok więc spokojnie ;-)
Kochana w 6 tyg już jak najbardziej powinnaś spokojnie wszystko zobaczyć na usg więc jak najbardziej to odpowiedni czas na wizytę ;*** nie uważam że jest za wcześnie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry