• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Amisia221 - pęcherzyk pękł 10.03? wiec myślę ze najwcześniej zagnieżdżenie 14.03 + ze 2 dni aby beta zaczęła się wytwarzać (do 48godz. po zag.) ale ja specjalista nie jestem.
miałam bete "0" 9dpo

jak dla mnie za wcześnie

Ostatnia edycja:
Amisia - powiem tak na ten moment uwazam ze testy wychodzily przez zastrzyk . niemozliwe jest to bys 3 dni po owulacji miala taka kreske na tescie jaka mialas wczoraj . teraz najwidoczniej spada hormon ktory wywolal zastrzyk .
Oczywiscie nie mowie ze ciąza jest niemozliwa, byc moze ten cykl skonczy sie dla Ciebie szczesliwie (czego zycze Tobie z calego serca i trzymam kciuki).
Sama widzisz ze kreska blednie co oznacza ze twoj organizm oczyszcza sie z zastrzyku ...
Zrob bete za pare dni - teraz jest za wczesnie .. nie mozliwa jest ciaza 3 dni po owulacji ..kiedy mialo dojsc do zagniezdzenia zarodka ??

mi sie wydaje że lekarz nie bez przyczyny kazał zrobić bete dopiero 20. Wtedy będzie jasne. Oczywiście mocno trzymam kiuki by tego 20 było piękna beta wskazująca na ciążę ;-)

ale znając siebie ja za 2 dni zrobiłabym jeszcze jeden test ciążowy ;D ale ja jestem niecierpliwa ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry