• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

Starające się: 15 do potwierdzenia

II kreseczki: IV'14=>7, V'14=>17,VI'14=>13,VII'14=>12,VIII'14=>9,IX'14=>3,X'14=>9

Listopad 2014:
goska03,iwo,MotylkowaOna

Czekamy na potwierdzenie:
Ania_Beata - @12.03

Marzec
mligocka - @14.03
JustynaU - @ 25.03
watpliwosc - @25.03
AsiaSz - @26.03
mychunia - @27.03
ana0808 - @28.03
Kwiecień

kasikz - @1.04

ewelinka_shn - @3.04
gabis - @4.04
susel - @5.04
jołasia - @7.04
Blair87 - @9.04
jussastar - @9.04
Anulka1988

Poczekalnia
anuszka,karotka00,wandzia_ 23,celta,
malena100,Mississ1301,fox,Leemonca, Conti,Anna223,Dominika_89,czarna2532, karolina859,m-s,kalisia,Gochson,Bezdzietna,Agaawa,julia0903,Krao lina,doska1,Nachtigall,dziuneczka,CzekaCudu,agnies zkak

Ostatnia edycja:
reklama
Mychunia- co Ty opowiadasz, nie będzie żadnej torbieli, tylko piękny pęcherzyk, który ładnie pęknie! Głowa do góry!

Lisica- staramy się już prawie dwa lata.

Malus- Bartek, którego jestem chrzestną jest dzieckiem z wpadki, a dokładniej, to z gumki! Bo rodzice jego zabezpieczali się prezerwatywą, uważali strasznie, a jakimś cudem plemniki przedostały się gdzie trzeba. Także nawet ze stosunku przerywanego istnieje możliwość zajścia w ciążę, ponieważ preejakulat, który wydziela się z penisa podczas podniecenia również zawiera plemniki.

Anulka, właśnie się zastanawiałam czy jak facet się podnieca na początku, czy możliwe jest zajście w ciąże. Często z M kochamy się tak, a dopiero później dajemy gumkę. Dziękuję za odpowiedź :*

U mnie 1 dzień cyklu. @ przyszła z samego rana. W tym cyklu przestaję się wsłuchiwać w swój organizm. Nie będę liczyć, mierzyć ani badać. Seks będzie wtedy, kiedy będziemy mieli na niego ochotę, a nie wtedy kiedy są dni płodne.

Współczuję Anula, wredna @!!!! Wiesz co z tego co w necie czytałam to wiele dziewczyn pisze właśnie, że "zaskoczyły" jak trochę odpuściły lub jak coś się działo, że nie miały czasu myśleć o dzidzi. Ja bym też tak chciała, ale właściwie o tym myślę prawie ciągle. Ale powiem tak, jeśli Tobie się to uda w tym cyklu - zrobię to samo!!! :) Trzymam &&&& i popieram Cię całym sercem. Ja zamierzam na aerobik się zapisać, też podobno pomaga oderwanie się i trochę ruchu.
Zastanawiamy się nad kupieniem xboxa. I np. można Zumbę ćwiczyć przy tv i Ci mówi, czy dobrze to robisz hehe. Ale trochę nam głupio tyle kasy wydać, jak by było dziecko, to wiadomo - niby dla niego a rodzice się też bawią :-)
Amisia- trzymam kciuki za cykl
Ania Beata - daj znać jak beta
Lisica - to mój 7, może to szczęśliwa liczba i teraz mi się uda? :) Trzymaj kciuki.

Umyłam okna w kuchni i salonie. Zostało w sypialni, ale już nie na dzisiaj. Obiad się robi, bo mąż jeszcze w pracy. Będzie zapiekana ziemniaczana :D

A tymczasem przygotowuję się do pracy i piję kawkę :)

mychunia, rozumiem :)

Ania_Beata
, a jak u Ciebie wynik bety? Z tego co pamiętam, to o tej porze już powinnaś mieć wynik. &&&&&&&&

Asia, jak tam powrót? :*

Ostatnia edycja:
Malusia- no u nich dokładnie tak samo było. On dosłownie na moment, kurcze określe to wprost, włożył i wyciągnął i potem od razu założył gumkę, aby go nie wysuszyła od środka. Wiem, bo sami m to opowiadali. I właśnie od tego włożenia na sekundę powstał mój boski chrześniak, hihi.

Jussastar- dziękuje Kochana za takie wsparcie! Po prostu już mnie to męczy. Ile można wiecznie co miesiąc to samo zaczynać... Ale super, ze masz takie chęci i tyle w domku porobiłaś! Ja postaram o 18. tez się zabrać za jakies prace domowe, hihi.

reklama
Jussastar to oczywista oczywistość że trzymam kciuki ;) niech to będzie szczęśliwa siódemka. Moja niestety taka do końca nie była :sad:

Anulka kurczę... To moje 7 cykli to pestka. Masz kolejną parę kciuków u mnie więc może to coś da ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry