• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

Wątpliwości nie bralam żadnych leków prócz kwasu foliowego i magnezu z wit. B6. Kupiłam siemię lniane i codziennie jadłam kisiel z niego :-p mierzylam temperaturę i w zasadzie tyle. I pamiętam że byłam negatywnie nastawiona. Nie sądziłam że się uda a ból piersi i pms zwalalam na nadchodzącą @.

Gosia gratulacje :tak:

reklama
hej kurdeeee znalazłam chwilę na napisanie posta i mi bb nie dodało wrrr

ale jestem na bieżąco

Ania &&&&& za kolejny cykl, szturmujemy grudniówki

Ania Beata jak wyniki? :D

Gośka cudowne Dzieciątko, gratulacje!

Asia jak podróż?

Mychunia czekam na wieści od lekarza :D

Iwo &&&& za serduszko na kolejnym usg Koleżanki :)

to z tego co pamiętam :)

hej dziewczynki :)

melduję sie,że u mnie ok,własnie staramy sie o dziecko( czwarte:tak:),tamten cykl odpuściliśmy i mam wielką nadzieje że zostanę Grudniowką;-).Dziś mam 12 dc i dużo śluzu,staranko było wczoraj rano i dziś powtórka ,ale nie potrafie dokladnie określić kiedy będe miała owulkę ,obstawiam jutro lub najpozniej pojutrze i sie zastanawiam ile prób jeszcze zrobić oprócz dzisiejszej?

Dziuneczka niby zaleca się współżycie co 2 dni by plemniki się zdążyły zregenerować.

Aschlee jak się udało wyjście do fryzjera? Jesteś zadowolona? Swoją drogą fajnego masz męża skoro tak o ciebie dba ;)

Jussastar nie... Wrócę do starań w czerwcu/lipcu.

Zrzut ekranu 2014-03-13 o 21.05.16.jpg
Moja beta. Mam nadzieję, że tym razem nikt nie napisze, że jest to też podejrzane i że wkurzam, udaję, kpię, a jeśli nadal ktoś tak uważa to bardzo proszę o zachowanie tego zdania dla siebie.

Załączniki

• Zrzut ekranu 2014-03-13 o 21.05.16.jpg
    Zrzut ekranu 2014-03-13 o 21.05.16.jpg
    34,2 KB · Wyświetleń: 114
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry