• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

Lisica - a ten cykl w ktorym zaszlas w ciaze byl taki sam jak kazdy inny ? tzn chodzi mi o to czy bralas jakies inne leki albo cos :P
bo ten cykl jest moim 9 .. i szczerze powiedziawszy juz tez trace nadzieje ..

reklama
no mała, z córka maiłam USG 9t4d to już była i głowa i łapki 4 widoczne, a tu kropka, ale powiem wam ze bardziej sumie stresowałam, jakoś wtedy chyba byłam mniej świadoma, albo nie pamiętam już

to kto testuje przed weekendem ??

Ostatnia edycja:
Gośka- jaaa, piękny widok! Kochana tak Ci gratuluje! Aż mi się łezka ze wzruszenia w oku zakręciła. Musi być dobrze!

Lisica- dziękuje po raz kolejny! Twoje słowa wiele dla mnie znaczą.

reklama
Cześć dziewczyny nie było mnie trochę tutaj nie ogarnęłam wszystkich stron. Tylko te z wczoraj. Dziwne rzeczy się tutaj dzieją.

Gośka piękna fasolonka.
Ania- Beata gratuluję II kresek.
Mychunia spokojnie co nie odwlecze to nie uciecze;-)

Odebrałam wczoraj badania hormonów i tak TSH wynosi 1,74 trochę spadło od ostatniego razu było wtedy 2,26
Prolaktyna wynosi 11,64
Progesteronu jeszcze nie dostałam. W poniedziałek jedziemy do kliniki zobaczymy co powiedzą. W następnym cyklu chcę iść na monitoring. W tym cyklu odpuściłam na całego i powiem wam że lepiej się czuję nie przeżywam tak bardzo moich niepowodzeń.

Życzę wam miłego wieczoru:tak:

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry