• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Ania_Beata Gratuluję!!!!!! nikt tu nie użył takich słów jak piszesz na Twój temat więc skoro tak myślisz że z Ciebie kpimy to może opuść to forum bo my tak nie myślimy !!!!! I nie o to chodzi na tym forum.
Widze że masz jakies pretensje coś cie uraziło wiec napisz o co chodzi i o kogo.

Witam dziewczynki.
Zaczynam nadrabiac :-) duzo tego.
Aschlee tulam. Dobry pomysl z fryzjerem.

Motylek &&&

Ania Beata hmm, masz praeo sie czuc urazona, ale faktycznie wole po niku gadanie. Szkoda ze nie mislss okazji poznac jednej z nas. Przez nia tak sie porobilo. Ale coz. Jak nie zyczysz sobie to mozemy nie pisac.

Amisia ladne kreseczki. I kciuki za rosnaca bete.

Anulka idziecie na zywiol ;-) super

Jussastar przepraszam jesli zle ci powiedzialam ale ja robilam badania w 2dc i nie bylo problemu. Wiec sorki wybacz!!!

Mslus wracalismy 8 h masakra. Padam ale troszke chce nadrobic bo jutro utone. Co do mbanku to tez jestem zadowolina juz 9 lat.

Goska ale super boski maluch ;-)
Bezdzietns powodzenia kochana.
Dziuneczka dlugo cie nie bylo. Pozodzonka

O Anis B piekna beta. I niech rosnie w gore. Ale daruj juz sobie komentarze bo zdaje sie ze wyjasnilysmy juz wdzystko.

Ewelinka pieknie powiedziane. Jak u ciebie?
Mychunia jak u lekarza???

Boze nadrobilam. Jupiiii ;-) padam na twarz

Iwo bedzie serduszko spokojnie.

Ania.Beata - powtorz bete za dwa dni bo dzisiaj pisalas chyba ze kreska byla slabsza ..
Robilas testy tej samej firmy ?? powtorz moze jutro test taki jak robilas dzisiaj - najlepiej z pierwszego siku i nie pij przez noc :)
jak bedzie ciemniejsza niz dzisiaj to znaczy ze wszystko w porzasiu :)

Wczorajsza sytuacja odnosila sie do Mlodej.Mamy ale faktycznie oberwalo sie rowniez Tobie .. za to Cie bardzo przepraszam.
Trzymam kciuki zeby beta rosla !!!!!! :tak:

KasikP - o, za fajne babki jesteście, żeby tak szybko stąd odejść. Dzięki Wam łatwiej się czeka na wyniki i łatwiej znosi wszelkie niepokoje. Może nie powinnam już wracać do wczoraj. :) Dziękuję za gratulacje. Dziś umówiłam się do lekarza, ale jeszcze w pon. mam powtórzyć betę, żeby zobaczyć, czy rośnie. Mam nadzieję, że będzie w porządku.

Asiulka dobrze ze wróciłas Kochana cala i zdrowa bo już d ie martwilam ze tak dlugo nie piszesz ;** u mnie ok :-) od dzis jestem zarejestrowana jako bezrobotna jenyy jak to brzmi :p

Anulka szkoda nerwów :-)
Ja na tym forum nie chce i nie chcialam nigdy niczeho udowadniać i mysle ze większość również bo po co? Mamy tu sie wspierać :*** a dzis Wam jeszcze nie mówiłam: Uwielbiam Was ;***

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry