hej dziewczyny 
dziś się witam z rana, bo ostatnio do 9 prawie w wyrku leżałam
przepraszam, że wczoraj nie napisałam, ale wróciliśmy późno do domu... zamiast mnie przyjąć przed 20 przyjęła mnie po 21
jestem świeżo po owu i ogólnie mam duże szanse na bliźniaki, bo obydwa jajniki w tym samym czasie produkują jajeczka :-) w tym cyklu jeszcze nie wszystko stracone, bo w jednym jajniku jajeczko pękło, ale w drugim jeszcze nie :-) na tarczycę dostałam jodid, ale lekarka i tak była zadowolona jak TSH po ciąży mi spada
mężowi tylko kazała kwas foliowy ze mną łykać
powiedziała, że daje nam 3-4 miesiące na takiej kuracji, a potem zobaczymy... ale mam być na tel z nią, bo sądzi, że wcześniej zajdę w ciążę :-)
ja dziś zmolestuje męża, bo wyjeżdżamy na cały weekend,a u moich rodziców nie ma możliwości na chwilę relaksu łóżkowego
a i dziś od popołudnia do wt popołudnia może mnie nie być na forum, bo mój laptop idzie do kolegi na czyszczenie (coś się za matrycę dostało jak wymieniał zawiasy), a nie wiem czy mi mąż swojego komputera domowego lub służbowego użyczy :-)
Ania_Beta moje wielkie gratulacje
dbaj o siebie
dziuneczka fajnie, że do nas wróciłaś ;*
Asiu dzięki, że tak mnie wywołujesz ;*

dziś się witam z rana, bo ostatnio do 9 prawie w wyrku leżałam

przepraszam, że wczoraj nie napisałam, ale wróciliśmy późno do domu... zamiast mnie przyjąć przed 20 przyjęła mnie po 21
jestem świeżo po owu i ogólnie mam duże szanse na bliźniaki, bo obydwa jajniki w tym samym czasie produkują jajeczka :-) w tym cyklu jeszcze nie wszystko stracone, bo w jednym jajniku jajeczko pękło, ale w drugim jeszcze nie :-) na tarczycę dostałam jodid, ale lekarka i tak była zadowolona jak TSH po ciąży mi spada
mężowi tylko kazała kwas foliowy ze mną łykać
powiedziała, że daje nam 3-4 miesiące na takiej kuracji, a potem zobaczymy... ale mam być na tel z nią, bo sądzi, że wcześniej zajdę w ciążę :-) ja dziś zmolestuje męża, bo wyjeżdżamy na cały weekend,a u moich rodziców nie ma możliwości na chwilę relaksu łóżkowego

a i dziś od popołudnia do wt popołudnia może mnie nie być na forum, bo mój laptop idzie do kolegi na czyszczenie (coś się za matrycę dostało jak wymieniał zawiasy), a nie wiem czy mi mąż swojego komputera domowego lub służbowego użyczy :-)
Ania_Beta moje wielkie gratulacje
dbaj o siebiedziuneczka fajnie, że do nas wróciłaś ;*
Asiu dzięki, że tak mnie wywołujesz ;*