• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

hej dziewczyny :-D

dziś się witam z rana, bo ostatnio do 9 prawie w wyrku leżałam :-D

przepraszam, że wczoraj nie napisałam, ale wróciliśmy późno do domu... zamiast mnie przyjąć przed 20 przyjęła mnie po 21 :szok: jestem świeżo po owu i ogólnie mam duże szanse na bliźniaki, bo obydwa jajniki w tym samym czasie produkują jajeczka :-) w tym cyklu jeszcze nie wszystko stracone, bo w jednym jajniku jajeczko pękło, ale w drugim jeszcze nie :-) na tarczycę dostałam jodid, ale lekarka i tak była zadowolona jak TSH po ciąży mi spada :tak: mężowi tylko kazała kwas foliowy ze mną łykać :-D powiedziała, że daje nam 3-4 miesiące na takiej kuracji, a potem zobaczymy... ale mam być na tel z nią, bo sądzi, że wcześniej zajdę w ciążę :-)

ja dziś zmolestuje męża, bo wyjeżdżamy na cały weekend,a u moich rodziców nie ma możliwości na chwilę relaksu łóżkowego :-D

a i dziś od popołudnia do wt popołudnia może mnie nie być na forum, bo mój laptop idzie do kolegi na czyszczenie (coś się za matrycę dostało jak wymieniał zawiasy), a nie wiem czy mi mąż swojego komputera domowego lub służbowego użyczy :-)

Ania_Beta moje wielkie gratulacje :-D dbaj o siebie

dziuneczka
fajnie, że do nas wróciłaś ;*

Asiu
dzięki, że tak mnie wywołujesz ;*

reklama
Hej dziewczyny- ja dziś znowu zdalnie pracuje. Młoda dalej goraczkuje, wrrr.

Motylku - jak tam wyniki?

Ania_beata - gratulacje! Choć ja z tel nie widzę ile :( może mi ktoś napisać?

Jak będę pisać z kompa to dodam was na listę ma pierwszej stronie.

Mychunia super wiesci. To dajcie tam czadu dzisiaj. Fajnie by bylo miec blizniaki ;-)

Iwo kochana obys sie nie zarazila.

Ania B łał ja tez nie widzialam whniku ale jest zacny. Super.

Motylku to czekamy do 12. Bedzie super!!!

Kasikz co za doly?

Ja wlasnie przywiozlam szyma do pracy. Jade do klientki i potem do domu. Tesknilam za domem. Wszedzie dobrze ale w domku najlepiej. Juz zdazylam sie z mlodym zetrzec. Eh ta mlodziez. Powinna persen żreć chyba.

Ostatnia edycja:
Ja to teraz czekam na Twojego szkraba :) i trzymam mocno &&&&&

Asiu mam juz dla ciebie jajko :) tylko teraz czekam na twoj adres.. dla reszty też już zaczełam produkcje :P

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry