• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Witam sie rano.Wczoraj nie mialam za bardzo sily juz nadrabiac...
Gosia bardzo serdecznie gratuluję:tak:
Ania Beata oby teraz beta pieknie rosla.

Z wczorajszej wizyty zadowolona jestem...chociaz poszlam tam z wielka niechecia...kolor mial wyjsc inny a wyszedl inny ale wazne ze czerwony to moj ulubiony.
Dzisiaj kolejna noc nie przespana budze sie co troche i nie potrafie potem zasnac.
Milego dnia Kochane.Ostatnio nie mam weny zeby pisac duzo ale musicie wiedziec ze podczytuje regularnie :tak:

Ostatnia edycja:
Aschlee a probowalas cos na sen brac. Moze cos ziolowego albo hydroxyzyne. Wiem co to znaczy nie spac. Wspolczuje. Od paru lat borykam sie z tym problemem.

Motylku to ja poprosze turkus z brazem. A adres ci wysle potem z kompa na priwa. Ale po warunkiem ze ja bede mogla tobie przyslac bursztynki. Niech tobie szczescie przyniosa.

Asia nie nic nie bralam...ale chyba bede musiala cos zakupic bo dlugo to tak nie dam rady....chociaz jedna noc sie przespac normalnie. Bede musiala chyba badania krwi zrobic bo jakas taka blada sie zrobilam na nic nie mam sily i ciagle mam jakies krwawienia z nosa...Moze znow anemia wrocila...aczkolwiek mam nadzieje ze to oslabienie po zabiegu.
Asia a te leki bez recepty kupie?

dzień dobry :)

Ale jestem niewyspana, przydałby mi się urlop...
@ się chyba kończy :) i dobrze bo mam ochotę na zmolestowanie G :D

Dziewczyny czy słyszałyście coś na temat latania samolotem w ciąży, czy jest to zabronione/niewskazane?

Ania Beata gratulacje :) powtórz w pon bete i zobacz jak przyrasta :)

Asia snilas mi się dziś :p

Mychunia ale byłoby super jakbyś miała bliźniaki :)

Motylku czekam z niecierpliwością na wyniki ba pewno pięknej bety :)

Jussastar &&&& za wyniki :)

Wysłane z mojego LG-P760 przy użyciu Tapatalka

Gosia, gratuluję :* Maluszek prześliczny :-)

dziuneczka, u nas lekarz mówił, że jak chce zajść w ciąże, to stosunek co 2/3 dni. Inaczej plemniki nie mają wartości.

Bezdzietna, &&&&&&&& za kolejne badania :*

Ania_Beata, gratuluję ;) A proszę bez takich docinek.

Asia, współczuje tyle godzin jechać :*

Mychunia, to jak będziecie mogli działajcie :D Bliźniaki..myhyhy... też chce :D

Blair, witaj :* Z tego co wiem, to raczej nie. Kuzynki męża prawie od samego początku ciąży latały samolotem. Ale nie wiem czy przypadkiem nie lepiej poczekać do 12tego tygodnia.

Mychunia, u mnie ok :* Wczoraj jakoś nie chciało mi się już odpisywać. M jedzie właśnie po wyniki (robił badania do pracy, bo mu się kończą), później na myjnie i jak mi się będzie chciało to może pójdę do tego fryzjera, ale jakoś sama nie wiem iść, nie iść i ciekawa jestem, czy kolejki są. M pójdzie się zapytać, czy są miejsca. Musiałam prosić :P

Motylku, za wysoką betkę &&&&&&& :* Kochana, jesteś :) Nie musisz, a myślisz o nas i chcesz nam sprawić taki fajny prezent na Święta w postaci jajeczek :)

reklama
Cześć dziewczyny,

Mychunia - trzymam kciuki, żeby wszystko się udało
Jusastar - za Ciebie też, rzecz jasna.
Motylkowa - za wysoką betę!
W poniedziałek pójdę na betę, a 20. 03 mam umówioną wizytę u lekarza. Jeszcze nikomu ze znajomych i rodziny nie mówiłam (tylko mężowi), więc cieszę się, że mogę tu z Wami sobie pogadać. Miłego dnia!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry