• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

Letta- wiesiołek to tylko do owu się bierze

Ania_beata - jak chcesz być spokojniejsza to powtórz betę za kilka dni. Ja zrobiłam powtórkę po tygodniu i wyniki były 187 vs. 1190 :)

reklama
No właśnie tak zrobię, ale też chciałam zapytać, czy w kwietniu i wrześniu mogę lecieć samolotem. Ten wyjazd we wrześniu to wycieczka kupowana w biurze podróży i tam była opcja bezpłatnej zmiany terminu do końca czerwca, np. na maj, bo wtedy tę samą wycieczkę organizują, więc bym dopytała czy zostawić wrzesień czy zmienić na maj, czy mogę lecieć też w kwietniu i czy w ogóle mogę.

Witam, wszystkich z rana !!
Motylowa - kciuki zaciśnięte ;-)
Iwo - co u koleżanki? bo nie doczytałam, i jaki kiedy śmigasz na USG?
Ania_beata - moja beta była 825 11dpo oraz 5826 17dpo, ja jestem zwolennikiem pójścia na pierwsza wizytę po skończonym 6 tyg. jak nic się nie dziej, wtedy jest szansa cokolwiek podejrzeć, wcześnie Ci powiedzą ze wszystko wskazuje na bardzo wczesna ciąże i każą przyjść za 2-3 tyg., karty też nikt nie założy tak wcześnie

&&&&&&&&&&&&&&&&&& za nowe kreseczki, te bociany zbierają siły :cool:

Letta no ja niestety nie będę mogła tego przełożyć jak coś, bo to wyjazd służbowy, najwyżej się starania zawiesi...
Wiesiolek bierze się do dnia owulacji

Ania Beata lepiej zapytaj lekarza. Tak jak Dziewczyny radzą poczekaj z wizytą dwa tyg, to wtedy już powinno być widać maluszka na usg :)

Dziewczyny jestem w 4dc mogę zacząć brać od dziś wiesiolek czy to już za późno?

Malus :*

Iwo dzięki za odp, wiadomo że bym jeszcze lekarza zapytała, ale wywiad wolę zrobić wcześniej :)

Wysłane z mojego LG-P760 przy użyciu Tapatalka

Gosia - nadal nie ma akcji serduszka :( kolekt usg we wtorek.

Ja mam usg za tydzień. Cały czas obserwuje grafik i jak się zwolni coś przy mojej pracy to pójdę wcześniej i po prostu wyskocze na pół godziny :)

Maluśku bo wy mi drogie jesteście:-) Tak sie strasznie z Wami zżyłam.. nie ma o czym mówić , jajka to moje małe hobby , lubie uszcześliwiać ludzi a to tylko taki mały gest, ten swiat jest taki okrutny ze czasem potrzeba troszkę dobroci z siebie dac :)

Motylku, też się zżyłam z Wami i Was pokochałam :D:*

Aschlee, nie ma miejsc na dzisiaj i jutro do fryzjera ;/ Ale M zapisał nas na kolejną sobotę. Muszę poczekać tydzień. Kochana, a jaką fryzurkę sobie zrobiłaś? :)

Ostatnia edycja:
Fryzura byla wzorowana na tym foto bo Maz wiedzial ze od dawna mi sie podobala caldwell-kimberly-short-hairstyle.jpgcaldwell-kimberly-short-hairstyle.jpga kolor wyszedl czerwony taki dosc intensywny....Nie wiem czemu zalacznik dwa razy sie wyswietlil:wściekła/y:

Załączniki

• caldwell-kimberly-short-hairstyle.jpg
    caldwell-kimberly-short-hairstyle.jpg
    38,5 KB · Wyświetleń: 80
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry