• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

No nie wiem dziewczyny moj gin mi powiedzial ze nawet 2 razy dziennie aby bylo tego tam duzo. Nawet dal mi rozpiske w zeszlym cyklu kiedy :-)
Blair mozesz brac tego wiesia juz teraz.

Aschlee nie wiem co u ciebie dostaniesz bez recepty. Idz do apteki i powiedz ze nie spisz w nocy i co by tobie polecily. Tak bedzie najlepiej. Super fryzurka.
Jade do domu. Zajade do ogrodnika zobacze co maja za kwiatki juz. Bratki mnie interesuja ;-)

reklama
iwo - a co młodej? Teraz panuje taki wirus objawia się głownie goraczką, praktycznie bez innych obajwów

MotylkowaOna; -niech bolą to dobry znak:-)
Aschlee25 - moze rzecziwscie spróbuj jakies ziółka na sen
Blair87 - co do latania , jesli ciąża zdrowa i nie ma sie problemów z ciśnieniem to nie ma przeciwskazan. Ja ze względu na swoje przejscia na pewno bym nie poleciała i bym więcej strachu sie najadła niż to warte. Moja kuzynka leciała w 7 miesiącu ciaży do USA na zakupy:-)

Jeśli chodzi o plemniczki, to jeśłi ktos nie ma problemów z plemniczkami to można codziennie. Na pewno nie poleca sie wstrzemięźliwości - jak to moja pani mówi "stare jajca nie są dobre".

Ja po gin póki co jeszcze nie wybrany pęcherzyk dominujacy min tydzien do owulacji, wiec nie wiadomo czy bysmy zdążyli. W poniedziałek ide jak bedzie już dominujacy to możliwe ze dostane jakies gonadotropiny na przyspieszenie wzrostu:-)kosztowne ale miesiac moze nie bedzie w plecy.
Zabieram sie za porzadki w domu a potem prace.

Hej Dziewczynki nie uwierzycie ja dopiero wstalam :p Adam do pracy wstal przed 7, ja sobie zmierzylam temp i w kimono :-) zaszalalamz tym spaniem ale kto bezrobotnemu zabroni haha :-D

Motylku ja trzymam kciuki bo wyniki już za chwilę :-) &&&&

ASIU masz ogrodek? Pieknie wiosennie będzie dzięki kwiatkom :-)

Malus to masz cały tydzień na to by kombinować co zrobic na głowie ;-)

Mychunia z calego serducha zycze bliźniaków a najlepiej parki :-)

Blair moj po okresie powiedział ze jestem nie do okielznania :p

Ewelinka - o. losie - zaszalałaś ze snem, teraz do późnego wieczora będziesz mogła siedzieć przed kompem i z nami gadać na forum. :)
Asia - ja też mam ogród, ale dopiero pierwszą zimę przeżył lub nie przeżył, się okaże. Wiesz może, czy przy takiej pogodzie można już zdejmować tę ochronę na zimę, żeby rośliny nie przymarzły? Niby jest ciepło, ale w nocy jeszcze są minusowe temperatury...I czy bratki lub np. prymule też nie przymarzną jeszcze nocą?
Motylkowa - kciukasy za wyniki. Daj nam znać.

Motylkowa ja mam nadzieję że wynik z pracy albo z tel nam napiszesz bo ja osiwieje do wieczora :-)

Ania.Beata no niestety trzeba zrobić obiad, zajac sie Mężem ale w miedzy czasie bede tu napewno zaglądać :-) tylko problem jest bo nie wiem co zrobić na obiad

No, ja też muszę podnieść dupę z kanapy. Najgorzej jak pracuje się w domu! Jak byłam w pracy 8 godzin, to i w domu ogarnęłam i w robocie swoje zrobiłam, a teraz to taka rozlazła jestem, bo niby w domu, ale w pracy....:)

Ja na obiad dziś zrobię chyba rybę duszoną w sosie pomidorowym. Bardzo proste, szybkie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry