• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

Motylku piekna beta;) gratuluje
Ania - bete masz niska bo jeszcze pewnie wczesnie. Ona potrafi bardzo szybko rosnac stad takoe wartosci sie robia nie martw sie.
A propo balkonow na moim jest lawenda z zeszlego roku myslicie zw przezyla? Podobni czesc odmian daje rade

reklama
Ewelinka 3 dni przed ovu wieczorem,2 dni przed ovu rano i wieczorem a potem juz wcale do tej pory dlatego ze sie mijamy.. Albo moj R ma okres jak on mi gada.. Checi brak po 12 godzinach pracy..

akuraat tak sie stalo przyppadkiem ze trafilismy..

chlop bedzie w szokuu..

Ostatnia edycja:
Ewelinka na twoim wykresie tez serduszek nie widać. Weź udostępnij :)

Ja w koncu na kompie moge posiedzieć to pooglądam wykresiki :)

Mligocka hop hop a jak u ciebie????

Nalepiej przed ovu wieczorem lub i rano;) lub w dzien ovu ale przed. Po owu juz male szanse... Choc mozliwe Tak mi pano dr mowila
To prawda, po owu to już mniejsze szanse, ale my tak na wszelki, bo gdyby ta owulacja była źle wyliczona to jeszcze ten jeden dzień może akurat wtedy. Jeszcze dodatkowy dzień seksu nikomu nie zaszkodził. :P

Asiu a jak się udostępnia zeby serduszka również było widać ;-)

Motylku to dużo serduszek do szczęścia ciąży nie potrzeba ;-) starczy plemniczek wojowniczek :-D
co do wiesiołka to z jakiej firmy masz? i jakie stezenie? bo ja mam z firmy gal lącznie z tranem ale chyba w nim mało wiesiołka bo zmiany wogole nie widze ale moze za krotko go biorę...

Ewelinka tam pod wykresem jak masz udostępnij wykres to wejdz w to, potem miniatura i kliknij pokazuj notatki i czas wspolzycia i tyle :)

Ja widziałam róznice od wiesiołka, miałam wrażeni ze cały czas mam wilgotno. Bez przesady po kolanach nie leciało, ale bez wkładki nie było mowy

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry