• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

Asiu zobacz czy teraz widzisz moje całe dwa serduszka w tym cyklu ;p wczoraj mi sie udało przed zaśnięciem Adasia bo tak to mi pierdzielony zasypia ;p
Aniu a jakiej firmy masz wieśka i ile jest samego wieska w skladzie bo ja mam zimnego tłoczonego oleju z nasion wiesiołka 172.5 mg na kapsułkę. Muszę go brać dwa razy dziennie po dwie kapsułki.

reklama
Ewelinka i jeden strzał miesiącu może starczyć ;-) z córka był w sobotę a owulka z wtorku na środe,
a teraz strzały: sobota, poniedziałek, środa a owukna wtorek

MotylkowaOna piękna beta :-) super :-) gratuluję

Ania Beata - ja w 12 dniu po ovu miałam 41.2 a w 15 dniu po ovu już 247 więc spokojnie, powtórzcie w pon i zobaczycię jak rośnie ;-)

U nas w szczęśliwym cyklu było serduszkowanie 2 dni przed wieczorem, dzień przed rano i wieczorem i w dzień owulacji 3 razy :-) po owu już nie ;-)

Ewelinka widać widać. :) nie przejmuj sie serduszkami my z szymem mielismy tak ze 2 razy w miesiacu tylko sie nam zdazało. On jest tak zmeczony po prcy. Dopiero po naszej rozmowie miesiac temu widze ze sie spina i nawet jak pada to nie odmawia, a ja wtedy musze być bardziej aktywna :happy:

Asiu ja w tym cyklu mu nie odpuszcze ;-) w końcu dostałam okres, załozyłam wykres, mierze sie, nie mam pracy wiec mam duzo sily i energii wiec bede molestować :-) az sie uda :-D

tak czytam o tych wiesiołkach i mój ma mało... oeparol femina ma dużo i ma też olej lniany który rowniez wpływa na zwiększony śluz więc chyba zakupie i zmienie... w trakcie cyklu do ovu chyba mogę nie ?

Adaś nie jest wybredny na obiad zażyczył sobie naleśniki... ja za nimi nie przepadam a on lubi z dżemem więc zrobię tylko poszukam może jakiś pomsł dla mnie żeby były z czym innym ;D

Ja bralam oeparol femina jeden listek a potem jak sie skonczyl to dotarł od iwo :)

u nas na obiad piers w sosie kurkowo smietanowy- mamusia moja zrobiła wczoraj , a ja gotuje żurek :)

Ewelinka - u mnie były 3 serducha przed owu. Naprawdę nie ma reguły.

Motylku - jupiiii! Wytrzymasz do usg? Myślę że na twarzy masz wymalowane :)))) sam się kapnie!

reklama
a iwo jaki miała ? mogłas kupić jeden listek Asiu ?
mmm sos kurkowyy uwielbiammmm. ale nie mam kurek ;-(

ja chyba zrobie naleśniki z kurczakiem i warzywami albo miesem mielonym i sosem bolońskim .... jeszcze kwestia do przemyślenia ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry