• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Super, Motylkowa!!!!!!! Gratulacje, gratulacje, gratulacje - dla chłopa też, bo dzielnie się spisał! :)
A powiedz, czy ty w jakichś innych jednostkach masz tę betę? Bo moja była 30,20... Nie wiem, bo pierwszy raz w życiu robiłam.

Motylkowa GRATULACJE :)

Ania_Beata beta przyrasta indywidualnie, nie ma co porównywać z wynikiem innych osób. Dla spokoju zrób ponownie betę, najlepiej w odstępie 48 godzin. Powinna przyrosnąć o ok. 60-100%. Gratuluję.

Ewelinka ale spioch z ciebie.

Motylek. Kochana boska jestes. Niech dzidzia rosnie!!!

Ania B nie mam ogrodka niestety, ale kiedys mialam. Mam za to mega balkon. Jesli chodzi o okrycia to szybko zdejmuj bo grunt i tak jest jeszcze zamarzniety ale gora potrzebuje slonca. Jakl jlkupilam dzis stokrotki i prymulke na sprobowanie. Ogrodnik mowil ze bratki tej juz spokojnie na dworze moga byc ale nie bylo ladnych wiec czekam.

Ja w domu. Boze jak tesknilam za domem nawet nie wiecie. Zakupy zrobione , bedzie pizza na kolacje ;-) szym juz prosil a oni obaj takie pizzowe chlopy sa. Ja pranie i sprzatanie balkonu. Koty sie juz wygrzewaja ;-) taki slaby byl ten ogrodnik ale moze i dobrze bo bym kupe kasy wydala. Na korytarzu juz komarzyca i oleander budza sie ze snu. Pieknie.

Ewelinka wpadnij na kawe do mnie!

reklama
Asiu no pospalo mi się dzisiaj :-) czasem mozna :p Kochana z ogromną przyjemnością wpadła bym na kawę sle czeka mnie zrobienie obiadu bo Adas wraca o 16 z pracy wiec niestety :-(

Motylku musi byc dobrze :-) a dasz mi sekret czy duzo serduszkowaliscie? Bo n a wykresie nie widzę a moze i mi by to pomogło ;-) jak nie chcesz to oczywiście nie pisz bo to prywatna sprawa :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry