• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Asiu ja mam cichą nadzieję ze mi może nie będzie również potrzebny w kolejnym cyklu ;p

watpliwosci no i u Ciebie tez w skladzie wiecej tego wiesiolka bo u mnie tylko 175 mg więc mało... chociaż biorę 4 tabletki na dzien wiec moze na podobna wartosc wychodzi

Oby oby. Wyslemy nasze zapasy w swiat. Jak sie wam podobaja moje pierwsze wiosenne kwiatki ;-)

Załączniki

• 1394803295896.jpg
    1394803295896.jpg
    17,7 KB · Wyświetleń: 56
Asiu piękne kwiatuszki :-) wiosna u Ciebie pełną parą :-D muszę coś u siebie pomyśleć... ale się rozleniwiłam okropnie przez ten brak pracy ;p nawet do sklepu mi sie nie chce dupki ruszyć :p

Ewelinka - tez bralam 2x2 tabletki dziennie . Na opakowaniu jest wrecz napisane :
Sposób użycia : 3 razy dziennie po 2 kapsulki podczas posilkow.
ale ja po 4 dziennie tonelam wiec wiecej niz 4 nie bralan dziennie :P
a zmiany to ja widzialam prawie natychmiastowo po tym jak zaczelam brac czyli po jakis 2 dniach brania :P

no cóż teraz to już dupa blada nie będę w tym cyklu kupować bo na 2 czy 3 dni bezsens chyba... u mnie jest troche śluzu wodnistego ale nie tonę...
jeżeli będzie potrzeba to kupie na kolejny cykl i potonę sobie również ;-)

reklama
Jeny dziewczyny ale jestem leniwa, musze nas jeszcze rozpakować. Jak patrze na te walizki to mnie strzela. Po tym urlopie eh, a jutro do pracy na caly dzień
Na niedzielę mam plan przygotować już balkon do porannej kawki. Zawsze mam sztuczną trawe jest wtedy tak przyjemnie i mozna bez kapci chodzić. A w przyszlym tygodniu moze juz wiecej prymulek kupie na parapety.

Dzwewczyny ja mam 9 storczyków z czego obecnie 7 kwitnie :) takie moje hobby. Ale kupuje tylko takie zdechle za 3.5 w castoramie. przesadzam, zmieniam doniczke a one tak pięknie się odwdzięczają :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry