• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

Malus dzięki :* to dobrze by było żebym zaszła do czerwca jakoś, bo we wrześniu czeka mnie lot.
U mnie w pracy też mówili że co dwa dni to za często nawet, bo plemniki się nie zdążą dobrze wykształcić

Wysłane z mojego LG-P760 przy użyciu Tapatalka

reklama
Dzien dobry Dziewczyny, u nas taka mgła ze hoho i jak zwykle wszystkie pociągi opóźnione z tego powodu. Wyglada ze chyba sobie poczekam na swój :/.

Gratuluje zaciazanym Kobietkom i trzymam kciuki z dalszy rozwój Dzieciatka

Blair, mam podobne pytanie, bo na przełomie lipca i sierpnia jedziemy do Polski i jesli uda nam sie do tego czasu, to chyba trzeba będzie przesunąć wyjazd. Gdzieś Wyczytałam, ze drugi trymestr jest najlepszy na podróże, więc ja bym nie ryzykowna lecieć w pierwszym i trzecim, ale nie jestem pewna ile jest w tym prawdy

Dziewczyny zaczęłam brać wiesiolka od kilku dni, możecie mi doradzić, czy Wiesiołek poprawia tylko sluz owulacyjny, czy ogólnie przez cały cykl, i jak długo trzeba brać , żeby widzieć rezultaty?

Ania_Beata, po co tak wcześnie chcesz iść do lekarza? Nic nie zobaczy. Z tego co widziałam, to Twój wynik pokazuje wczesną ciąże. Poczekaj z2 tygodnie i dopiero myśl o wizycie. Na razie powtórzenie bety wystarczy.

Malusiolka - nie wiedziałam, że to za wcześnie. :) I to nawet dobre, co piszesz, bo mój lekarz ma urlop, zapisałam się do innego w tej klinice, żeby właśnie coś tam zobaczył. Ale skoro nie będzie nic widać, to poczekam aż mój lekarz wróci. Powinien właśnie za 2 tygodnie. Dzięki za radę. :*

Blair - nie można tylko w ostatnich miesiącach latać ze względu na możliwość wcześniejszego porodu.

Mychunia - jestem za bliźniakami dla was!!!!

Ania_beata - nie wiem czy to nie za wcześnie na pierwsza wizytę. Ni chyba że miałaś za sobą przykre doświadczenia.

Motylku - nie lękaj się. Będzie dobrze. Na Listopadowkach jest kilka dziewczyn po poronieniach. Zajrzyj jak masz chęć chociaż na razie pisanie idzie słabo :)

reklama
Malus daj znac pozniej czy idziesz do fryzjera:tak: a co tam zaszalej ja calkowicie nie wiedzialam co bedzie ze mna robione...u mnie dzisiaj ladna pogoda pewno znow Maz wyciagnie mnie na spacer popoludniu a ja to najchetniej zakopalabym sie w poscieli i caly dzien sie tam bunkrowala...jakos nic mi sie nie chce...aczkolwiek tylko wtedy nie mysle az tak bardzo o tym wszystkim

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry