• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Amisia na innym wątku pisalas ze 9.03 nie pekl jeszcze pecherzyk , wiec jesli pekl 10 marca to do zagniezdzenia moze dojsc okolo 6 dni po wiec bete najlepiej zrobic okolo 18 marca .
wczesniej stracisz tylko swoje nerwy.

poczytaj sobie rozne fora - wiele dziewczyn pisze ze do 10 dni po zastrzyku beta i testy moga wykazywac falszywa ciaze ..

No no no i kolejny dzień pracy miną.
Hejka dziewczyny :-)
Troszkę poczytałam ale nie za wiele, widzę, że jakiś zatarg z Młodą był
Ania_Beata GRATULACJĘ.
U mnie @ pełną parą:wściekła/y: Nie daje spokojnie żyć. Po niedzieli może M dostanie wolne to zrobi badana.
Zrobiłam obiadek, tzn robił się sam a ja grzałam buźkę na słońcu. Może uda mi się wpaść jeszcze później, jak wyrwę M laptopa. Niedługo będę miała tableta i jak dokupię wifi to częściej z Wami poklikam.
Miłego popołudnia.

Malusiollka, przecież to nie chodziło o Ciebie.Ty napisałaś normalnie, w życiu na nic takiego bym się nie obraziła. Mnie też to właśnie zdziwiło, zwłaszcza że test wykonałam popołudniu,a w dodatku wczoraj wypiłam z 1,5 litra wody. Dziś już ta kreska jest prawie niezauważalna. chodzilo mi o te dwie, które zaczęły mówić że to ściema, że brakuje jeszcze tylko zdjęcia z USG do pełni szczęścia, że razem z Młodą Mamą mogę sobie ręce podać, że je denerwuję jak nikt na tym forum.

Ania_Beata- ten tekst był strasznie słaby. Ale spokojnie, to świadczy tylko o Tobie. Nawet jeśli wczoraj nie potrafiłyśmy się dogadać, to ja zwracałam się do Ciebie z należytym porządkiem po Twoim nicku. Z resztą nawet teraz to robię, mimo, że powinnam się teraz trzymać Twojej wersji zwrotu w odwecie, czyli napisać "ta jedna"(???). Jednak tego nie robię, bo chyba trochę bardziej niż Ty uznaję pewne wartości. Ale o tym nie chce już z Tobą dyskutować. Po prostu ignorujmy siebie nawzajem i to będzie najlepsze rozwiązanie.

KasikP-
dziękuję za słowa wsparcia.

Aschlee-
po raz kolejny napiszę Ci, że jesteś baaardzo dzielna!

Gośka- trzymaaam mocno kciuki za dzisiejszą wizytę!

Amisia- podobnie jak Watpliwosci uważam, ze na bete i testy za wcześnie, gdyż pregnyl fałszuje wynik do 12 dni po jego podaniu.

U mnie 1 dzień cyklu. @ przyszła z samego rana. W tym cyklu przestaję się wsłuchiwać w swój organizm. Nie będę liczyć, mierzyć ani badać. Seks będzie wtedy, kiedy będziemy mieli na niego ochotę, a nie wtedy kiedy są dni płodne.

Ostatnia edycja:
Anula powiem ci że ja też zaszłam w 7 cyklu gdy trochę odpuściłam. Jednak temp mierzyłam do końca, to taki mój nawyk był ;) Trzymam kciuki by ten cykl był dla Ciebie wyjątkowy.

Lisica- dziękuje Ci Kochana za dobre słowa. Ja po prostu czuje, że ciągłe baczne obserwowanie się do niczego nie doprowadzi, nawet się już tym męczę, więc teraz trochę odsapnę w tym cyklu. A nóż się uda.

reklama
Iwo, ja poczekałabym te parę dni aby minęło 7 tygodni. Lekarz może zobaczyć, ale też nie musi. Żebyś później niepotrzebnie się nie denerwowała, bo czegoś lekarz nie widzi, a może być za wcześnie. Ale jak chcesz możesz iść, a może jednak będzie widać :) &&&&&& :* Nadal trzymam kciuki za Twoją koleżankę i jej maleństwo :( Zdarza się, że ciąża jest młodsza o tydzień/dwa, ale później nadgania.

Aschlee, fajnego masz męża :) Poczujesz się lepiej :* Ja miałam się dzisiaj zapisać, ale jakoś nie było czasu. Po 15-tej wróciliśmy i M niedawno do pracy wyszedł. Może jutro uda mi się zapisać. Chciałabym, bo już nie bardzo z moimi włosami.

Mychunia, &&&&&& za wizytę :* Ja miałam torbielkę w ciąży i jak poroniłam lekarz przepisał mi Lutelyn, który wchłoną ją. Lutelyn jest na torbiele. Jeżeli nadal będzie zapytaj się o ten lek :) Jakby co nie piszę tutaj o Luteinie.

Anulka, przykro mi <przytul>:* Kochana, dobrze myślicie. Najlepiej jak jest ochota, a nie z musu. Wiele dziewczyn czeka na owulację (nie dziwie się. każda pragnie dziecka), ale męczy to. Anulka na kiedy mam wpisać Ci @? Najlepiej byłoby gdyby w ogóle nie przyszłą ;/

jussastar, @ dostałaś? Przepisałam Ciebie. przykro mi :(

Blair, wpisana jesteś :* &&&&& za kolejny cykl i oby m@łpiszon nie przylazł.

Mam pytanie do Was. Wiem, że powinnam takie rzeczy wiedzieć, bo mam 2 dzieci i nie mam 15 lat, ale czy kochając się z mężem nie stosujemy (nie zawsze) zabezpieczenia i jak nie dojdzie do wytrysku jest możliwość zajścia w ciąże? Pytam żeby wiedzieć.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry