• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

Postanowiliśmy z mężem nie kupować żadnych testów owulacyjnych. Po prostu żyć jak codzień, zdrowiej się i zobaczymy czy uda się bez nerwowego starania i patrzenia czy to dzień płodny czy nie , że będziemy oczekiwać maluszka. :)

reklama
Ania_Beata - po prostu trafiłaś tu w bardzo niesprzyjającym momencie do zapoznania się z nami ;-) potem się zaczęło nakręcać, 2 kreski nie sa niczym dziwnym w dniu @, mi pierwszy zauważalny cień wyszedł 2-3 dni przed...
"Te dwie" napisałaś pewnie dlatego ze ników nie zapamiętałaś, a miło jest jak się zwracamy do siebie po niku, wiec po prostu następnym razem wróć kilka stron i zobacz do kogo chcesz napisać ;-)
Nie każdy każdemu spasuje, jak w życiu.

Mnie też się jakaś fryzura myśli nowa. Teraz mam włosy długie, proste blond za ramiona. A chciałabym jakoś tak totalnie zmienić. Np. na boba. ale jeszcze nie dojrzałam do takiej radykalnej zmiany. ;)

Lidia - hej!

witam :)

kolejny ciężki dzień, z tym że dziś w pracy będę siedziała gdzieś do 20 :/ bo mam doświadczenie nastawione...

miałam tyle napisane na tel i mi się apka wyłączyła wrrr

Asia spokojnej podróży :)

Anula jak dziś u Ciebie? :*

Ania Beata czekamy z niecierpliwością na wyniki :) &&&&& z wysoką betę :)
nie denerwuj się, po prostu dołączyłaś w gorącym momencie, gdzie każdej buzowało bo osoba której ufałyśmy okazała się oszustką, a w momencie gdy rozmawiamy tu o tak ważnych i delikatnych sprawach boli to podwójnie...

Kasik Z masz rację, ten strach może zabrać całą radość z oczekiwania i bycia mamą :( trzeba go pogonić!!!! :D

Motylku piękne kreseczki :) &&&&& za wysoką betę :D kolejna Listopadówka :D
będzie dobrze, musisz w to mocno wierzyć, bo to prawda :*

Iwo &&&&& dalej żadnych wieści?

Mligocka Młoda Mama jakoś dziwnie nam przypominała ostatnio zbanowanego trolla i to większości dziewczynom, nie róbmy z niej wielkiej ofiary złych czarownic, był wymiana zdań i poglądów, skończyło jak się skończyło...

Agniecha zdrówka :*

Maluś ja w mBanku jestem od 9lat mój G jeszcze dłużej i jesteśmy bardzo zadowoleni :)
wpisz mnie proszę na listę na 9.04 :)
haha świetna ta Twoja Mała :)

Mi Dziewczyny już też fryzjer chodzi po głowie, pomyślałam że pójdę przed naszymi mini wakacjami nad morzem i zrobię się na bóstwo :D

reklama
Mnie Maz na sile zapisal do fryzjera...Dzis na 14.30 mam...nie koniecznie mam wene zeby isc...Ale coz Maz wynalazl mi wszystko fryzure,kolor ja mam tylko isc.Twierdzi ze poczuje sie lepiej, potem chce mnie porwac na zakupy zobaczymy co z tego wyjdzie...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry