• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
To je też się wypowiem - dla mnie tego typu stosunek nie daje możliwości pełnego cieszenia się ze zbliżenia. Przecież to jest stresujące. Zgadzam się z tym ostatnim akapitem przesłanego przez Malusiolkę linku.
Mychunia beta prawidłowa, gratuluję i oczekuję relacji z wizyty.

No to W sumie nie wiadomo jak jest z tym preejakulatem. Ja kiedys czytalam ze owszem moze zawierac plemniki, jednak nie u kazdego mezczyzny on wystepuje. Czym sobie tlumaczylam ze z naszych syosunkow nigdy nic sie nie poczelo. Jednak zawsze trzeba miec na uwadze ze jak tak sie wspolzyje ciaza jest mozliwa - chociazby jak bedzie za slaby refleks... po prostu trzeba byc swiadomym jak juz sie na to decyduje. Jak ktos w ogole nie dopuszcza do siebie mysli ze moze zostac rodzicem to powinien pomyslec nad innymi metodami badz o stosunku poza dniami plodnymi.

Maluś przykro mi jeśli Cię uraziłam, nie miałam tego na celu. Ale jak sama piszesz Twój mógł nie zdążyć i to są takie sytuacje kiedy przerywany zawodzi i jest ciąża. Natomiast u Karoliny nawet wykres temperatur pokazuje że jest to zwykły cykl owulacyjny

Każda ma swoją teorię ale jeżeli preejakulat jest wydzieliną gruczołów cewkowych, a plemniki powstają w jądrach to dla mnie "delikatna" różnica. W preejakulacie mogą być plemniki, jeśli był stosunek i zaraz po nim był kolejny, to wtedy preejakulat wypłukuje plemniki które były "na drodze", jeśli facet w tym czasie nie korzystał z wc.
no to chyba jestem bezpłodna bo przez tyle lat w dniu owulacji stosowaliśmy przerywany, czasem dwa razy pod rząd i w ciążę nie zaszłam.
tyle ode mnie, ja podchodzę do tego inaczej, jestem naukowcem i potrzebuję racjonalnego wytłumaczenia. Z mojej strony koniec w tym temacie.

Mychunia jejku jak piękna beta! albo masz w środku małego strongmana albo bliźniaki! Piękny przyrost! :D

goska dokładnie w pon :tak:

iwo pewnie, ze się nie obrażę :-D

gochson wizyta dopiero 10, a już się nie mogę doczekać :tak:

Asia
nie zostawiaj nas :-(

karolina Ty też odchodzisz? :-(

reklama
Mychunia nie zostawiam, tylko nie chce sie czasem odzywac. Denerwuje mnie uczepienie sie jednego tematu i dyndanie na nim. Poza tym chyba jestem za stara zeby uczestniczyc w niektorych tematach. Mam absolutnie odmienne zdanie i nie podoba sie to co niektorym. Wiec po co pisac skoro za to ze ktos tylko powie co mysli rusza fala. Nie do konca wlasciwie skierowana.

Popieram Blair w 100% w temacie, a jeszcze jak bym miala dopisac cos od siebie to milo by nie bylo.

Wszystkim kibicuje bardzo nadal. To sie nie zmieni.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry