Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Można się dowiedzieć wiele ciekawych rzeczy o sobie. I naprawdę dzięki rzeczowej wiedzy udało się mi zajść w ciążę
P. ma swoje problemy i niestety jeśli przytulaliśmy się raz w miesiącu, to było dobrze. Na pewno metodę Rotzera będę stosować jako metodę antykoncepcyjną w przyszłości.
przez 5 lat z moim obecnym męzem ale jeszcze prze ślubem stosowalismy tą metodę jako zabezpieczenie,czasami też prezerwatywy ale głownie przerywany i wpadki nie zaliczylismy-uważam że jak ktoras napisała nawet w tej ilosci płynu przedejakulcyjnego jest za mało zdolnych mocnych do zapłodnienia plemników,ale być może ciąża jest możliwa,niewiem..U nas zawsze m zdążał ze wszystkim na czas
a powiedzcie mi jaki śluz powinien byc przed tuż zbliżającą sie @? ja mam wogole bardzo malutko po owulacji-jest gesty i mleczny