• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

Rano jak robilam kawe to cos popsulo sie w gniazdku i nie dosc ze trzasnal by mnie prad to spalil sie czajnik...Potem moj szanowny kot potrzaskal mi moj ulubiony wazon, teraz nie mam czajnika a chcialam zrobic sobie kawy i co...wstawilam wode w malym garnku i zajelam sie nauka...tak sie wciaglam w nauke ze poczulam dopiero smrod spalenizny....wtedy mnie oswiecilo ze przeciez wstawialam wode...garnek juz do wyrzucenia:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: teraz siedze i pilnuje bo wstawilam w kolejnym:-D

reklama
Jakbyś spaliła więcej garnków napisz to podeślemy Ci z Polski jakieś niedrogie by nie było szkoda :-D:-D:-D
Pilnuj się, mój wuj tak pilnował mleka, że zasną by na wieki:szok:

Dziewczyny oszłam do wc o pomyślałam a zrobię test bo wczoraj miałam zwida że coś widzę i niespodzianka szok od razu siè pokazała kreska 2 mam nadzieję że to nie feler Zobacz załącznik 617345Zobacz załącznik 617346 ImageUploadedByForum BabyBoom1395940581.514639.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1395940581.514639.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1395940581.514639.jpg
    15 KB · Wyświetleń: 73
Zobacz załącznik 617348Matik2012 - no coś jest ;-) rano wysikaj koniecznie następny !!

To ja na rozluźnienie pośle wam fluidy w ilościach ogromnych &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
byłam na wizycie fasolek jest i ma wszystko na miejscu ;-) na USG ja widzę oko i cos w głowie (ale może to nie głowa - oceńcie same)

reklama
goska - ja łapię fluidki, obym nie musiała zaczynać stymulacji w następnym cylku a M by był już spokojny.
Matik, rano wysikaj testa, tu ta kreska jest ale bardzo jasna.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry