• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

Maluś własnie chyba w dzień chrztu bedzie miał 6 miesięcy..Ewelinko pamiętki ze chrztu odpadają..Ubranek też nie bede kupowała , może własnie jakas zabawke edukacyjna.. Gosiu o budżecie nie myślałam ale nie chce tez fortuny wydać..poprostu coś od siebie chce dać- kasy nie chcemy dawac ze względu na rodziców a szczególnie na ojca malucha który by napewno małemu nic nie kupił.

Ostatnia edycja:
reklama
Motylkowa jak mój mąz jak był chrzesnym to własnie łańcuszek z Maryją kupiliśmy, a do tego zabawkę dla dziecka - taka szmacianą dużą lalkę, dwie sukienki dla Małej - były tak pieknę że nie mogłam sie w sklepie powstrzymać i kupiłam:-D

to z zabawek: garnuszek klocuszek ok 100zł i super dużo się moja bawiła, szczeniaczek ucznaczek to fajny ok 130zł, rybki do łowienia drewniane, pociąg drewniany, lego duplo....

Pociag drewno - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ;-) takim się dużo dzieci bawią (te co ja znam)

FISHER PRICE SZCZENIACZEK UCZNIACZEK P6014 POLSKI (4080731876) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

FISHER PRICE GARNUSZEK NA KLOCUSZEK K0428 J.POLSKI (4080744823) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Ostatnia edycja:
Motylku jak szliśmy z G na chrzciny do Jego Bratanka młodszego [u starszego jest Chrzestnym] to kupiliśmy takiego fajnego osiołka który wydaje dźwięki jak w brzuchu Mamy :) ma wbudowany głośniczek i wydaje takie delikatne szumy jakie dziecko słyszy w czasie ciąży, podobno fajne do usypiania i uspokajania dziecka :)
zakupione na allegro, koszt ok 100zł

Blair zaczekam jeszcze jak jutro @ nie przyjdzie to w niedziele zatestuję:tak: tak dziwnie sie czuję,mdli troche i oslabiona,oby to nie na @:crazy:

co do prezentu na chrzciny zabawki edukacyjne fajna sprawa,łańcuszek też,my dajemy głownie pieniądze na takie uroczystości plus pamiatka wlasnie jakaś

reklama
Motylku - jak bez kasy są to kupic coś co dzieciaczkowi się przyda, np. krzesełko, huśtawkę czy termometr. My tez bez kasy byliśmy a mloda chyba same prezenty dostała, ubranka, zabawki i od chrzesnych po łańcuszku - teraz ma 2 i dylemat, który na komunie założyć :rofl2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry