• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

Nie rozumuem tych dyskusji dlatego nie zwracam na nie uwagi. Szkoda nerow.
Pozdrawiam brzuchatki, testujace , starajace i odkladajace.
U mnie poko co na wszystko za wczesnie - ale jedno jest pewne od 3 dni bola mnie jakniki.;)

reklama
Motylku, moja starsza córka na chrzciny od chrzestnych dostała stolik do jedzenia, zabawkę edukacyjną od 3 miesiąca do 36 miesiąca, młodsza dostała łańcuszek ;)

Blair wiesz co Ci powiem zdanie w tym temacie jest podzielone, tak jak mówię wszystko może się zdarzyć jak nie teraz to za miesiąc , dwa..
Idziemy w dobrym kierunku
Ostatnio dużo przeszłam i nie zamierzam wchodzić w nerwowe dyskusje, ani też nie błagam na kolanach o rady..
Są dziewczyny które potrafią mnie zrozumieć a są i takie które nie..

Maluś własnie myślimy o łańcuszku.. ale ja też bym chciała cos od siebie kupić.. może jakąś zabawkę..nie wiem sama, to jest synek od brata mojego R i rodzina strasznie wymagająca..

Dziuneczka testujesz jutro? Temp piękna ;)

Ewelinka nie chodziło mi o staraczki ;) mam nadzieje ze chłopaki są w formie :)

Malus rozumiem, tak jak pisałam Karolinie z mojej strony nie przeczyta postów już na temat Jej objawów ;)

Motylku polecam zabawki fisher price :)

Gochson to z tego co wiem to za krótka może być faza lutealna co może prowadzić do problemów z zagniezdzeniem, ale to tylko pisze co gdzieś czytałam

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Motyl to zależy od płci i od budżetu ja też nie jestem zwolennikiem dawania kasy ;-)
moja dostała: łańcuszek, małe kolczyki takie na zatrzaski ze za jakiś czas jej założę, srebrna łyżeczkę
krzesełko do karmienia, ubranka (ale jak już to takie większe 74-80-86 i zobacz jaka będzie pora roku na taki rozmiar), z zabawek mogę doradzić (ale powiedz za ile)
możesz tez zapytać wprost, fotelik, leżaczek.... no po pierwsze jaki budżet ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry