• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

Malusiolka ja też muszę się zapisać na bilans. Mój synek jutro kończy 2 latka - jejku jak to zleciało szybko.

Mój synek z kolei śpi w dzień jak zostaje z babciami, a z nami w weekend nie chce i już.

Jutro chyba pójdziemy do teatru z małym, zobaczymy jak się będzie zachowywał.

Mychunia, motylku ja rozumiem Wasze obawy i też pewnie bym tak zrobiła.

reklama
Ewelinka nie dziękuję :D mm nadzieję że będą dla nas szczęśliwe te cykle :) u mnie w tym miesiącu coś późno ta owu... wczoraj brzuch i krzyż bolał jak na owu dziś też, armia wczoraj wieczorem dostarczona :) mam nadzieję że chłopaki zadziałają :D no i że owu własnie występuje :P
co do sytuacji z nakręcaniem to chodzi mi o to żeby inne osoby bardziej nie nakręcały tej sytuacji "że może się udało/ a może jednak/ chyba wpadliście" bo to nie pomaga, dlatego próbowałam do tego racjonalnie podejść i w ten sposób pomóc, ale niepotrzebnie

Karola nie ogarniam Waszej sytuacji raz tak, raz tak. Jedno mogę Cię zapewnić że ja Ci radzić już nie będę jeśli chodzi o ciążę/ objawy itd.

Maluś nie zamierzam się przenosić na pw, nie chcesz nie czytaj, ale forum nie jest po to żeby się tylko głaskać po główce i przytakiwać, wymieniamy swoje opinie i poglądy. Nie lubię tajniaczenia ;-)

Gochson a jaką masz długość fazy lutealnej?

Matik zapomniałam że u Ciebie jest problem z betą... no to w takim razie testuj i patrz czy kreseczka ciemnieje :)

Motylku do wtorku już niedaleko :*

Gosiu dzieciątko na pewno będzie zdrowe! nie ma innej opcji! :)

Motylku, Mychunia :-) z żarcie to napisałam. Jednak pamiętajcie ze pozytwne myślenie, tudzież niemyślenie w ogóle czyni cuda:tak::tak:ja tam wierzę w nasze fasolki!! w końcu z SIŁACZEK są!!

Agniecha - ciebie tez się dotyczy moja wypowiedź. Dzidziuś jest piękny, zdrowy i silny! Czekamy na fotki!!!

Blair, rozumiem że od tego forum jest, ale ile można to czytać? Zamiast lepiej jest gorzej. Ja mam ochotę wejść i na spokojnie coś przeczytać, a nie denerwować się, bo ktoś z kimś znowu się kłóci. Wiem, że nie muszę tego czytać, ale się nie da, bo cały czas jest to wałkowane :)

pytanie z innej beczki.. idziemy na chrzciny pod koniec kwietnia mój R bedzie chrzestnym.. nie chcemy dawać kasy. dziewczyny moze wy macie jakieś pojęcie co kupić dzieciaczkowi..

reklama
Blair no ostatnio nie mierze temperatury, w tym cyklu zacznę. Analizując poprzednie cykle to owulacja jest tak gdzieś w 15-16 dniu, wiec trwa tak 7-9 dni, zależy od cyklu.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry