reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Dziewczyny ja nie czulam nic jak bralam Inofolik. Nawet nie wiem kiedy mialam ovu byla bezobjawowa.
A jesli chodzi o sluz to niestety nawe mimo wiesiolka bez zelu ani rusz :-/ za to teraz mam tyle ze chetnie sie podziele :P

Julia czy zawsze to Ci nie powiem:no: bywało plamienie dzień przed, a od następnego dnia się zawsze @ rozkręcała :tak: ale rozpędzała się tak, że ból aż promieniował na uda - wtedy wiedziałam ze już będzie :-)
wczoraj moje krwawienie miało charakter raczej plamienia, brzuch mnie bolał i dziś też nie boli tzn. jakoś dziwnie mi tam i te cycki ciągle bolą, ale nie jakoś do przesady. oczywiście póki co znowu nic nie leci :no: myślę, że to przez tą pogodę tak wszystko się knoci :no: pożyjemy zobaczymy :-)

AnnaMaria ja w dalszym ciągu nie jestem po ślubie :tak: zaręczyliśmy się jakieś 3 lata temu, a od 2 lat mieszkamy razem - dopiero :-D my się z niczym nie śpieszyliśmy i takie mamy teraz tego skutki :-p:-p:-p

malena ja to mam Cie ochote w doopsko kopnąć!!! Kobieto zapylaj do laboratorium na betę!!! mnie też tak wszystkie wyganiały a ja głupia zwlekałam z 1,5 tygodnia!!! Też mi suszyły głowę..a ja nie słuchałam...bo się nakrecać nie chciałam... Babolu jeden marsz na badanie i bedzie wszystko jasne...jak ty mozesz w takiej niepewności???? (hmmm jak ja mogłam..:confused:..) Kurka wodna no!!!
A poza tym masz pewność co do dnia owu?? Piszes o testach ciążowych dzień przed spodziewana itp.. a moze owu się lekko przesunęła???? hęęę????????? I co??

Ostatnia edycja:
malena ja to mam Cie ochote w doopsko kopnąć!!! Kobieto zapylaj do laboratorium na betę!!! mnie też tak wszystkie wyganiały a ja głupia zwlekałam z 1,5 tygodnia!!! Też mi suszyły głowę..a ja nie słuchałam...bo się nakrecać nie chciałam... Babolu jeden marsz na badanie i bedzie wszystko jasne...jak ty mozesz w takiej niepewności???? (hmmm jak ja mogłam..:confused:..) Kurka wodna no!!!

hehehehe :-D właśnie o to chodzi - o nakręcanie :tak: robiłam 3 testy - wszystkie negatywne! u ginekologa byłam - nie potwierdził ciąży!!! nie chcę nabijać sobie głowy bo to nie ma sensu ;-) widać takie opóźnienie - zdarzyć może się każdemu ;-) czasami na testach wychodzą "cienie cienia", a u mnie jasno i wyraźnie była tylko I kreska. moja @ w końcu przyjdzie ;-);-);-) trzeba być cierpliwym :tak:

Po pierwsze USG i to przez brzuch na tak wczesnym etapie miało prawo nic nie pokazać...ciekawe jeszcze na jakim sprzęcie robił.. to tez ma znaczenie...
po drugie testy nieraz dziewczynom wychodziły negatywne... a poza tym właśnie wracam do tej owulacji... bo jak się przesunęła... to może właśnie na testy było za wcześnie!!!
Po trzecie beta dałaby Ci pewność 100% i koniec... a tak to na bank siedzisz i się zastanawiasz... rozkminiasz objawy i dolegliwości!!! Dam sobie rękę uciąć... że ciągle wierzysz w tego dzidziolka!!! Tylko piszesz że czekasz na @..no bo jakaś część Ciebie czeka... ale sama przed sobą próbujesz się na siłę uspokajać i nie wkręcać w tą ciążę... NO JA PRZYNAJMNIEJ TAK MIAŁAM :-D:-D:-D:-D

Malena
No ale plamienia mialas wczoraj a skoro po tym dzisiaj nic to cos jest na rzeczy.... w takiej sytuacji poszalbym na pewno na bete... ale w sumie jak chcesz czekac to czekaj - jak to ciaza to sie i tak niedlugo dowiesz:* :)
A co do slubu to najwazniejsze ze jestescie razem:) czy wazna jest formalnosc?
Ja zawsze powtarzam ze my przed Bogiem juz slub wzielismy tylko papierów nie mamy:)

reklama
Po pierwsze USG i to przez brzuch na tak wczesnym etapie miało prawo nic nie pokazać...ciekawe jeszcze na jakim sprzęcie robił.. to tez ma znaczenie...
po drugie testy nieraz dziewczynom wychodziły negatywne... a poza tym właśnie wracam do tej owulacji... bo jak się przesunęła... to może właśnie na testy było za wcześnie!!!
Po trzecie beta dałaby Ci pewność 100% i koniec... a tak to na bank siedzisz i się zastanawiasz... rozkminiasz objawy i dolegliwości!!! Dam sobie rękę uciąć... że ciągle wierzysz w tego dzidziolka!!! Tylko piszesz że czekasz na @..no bo jakaś część Ciebie czeka... ale sama przed sobą próbujesz się na siłę uspokajać i nie wkręcać w tą ciążę... NO JA PRZYNAJMNIEJ TAK MIAŁAM :-D:-D:-D:-D

rozkminiłaś mnie na amen :-D:-D:-D:-D:-D dokładnie :-p:-p:-p ale jestem przy tym baaaaardzo spokojna :tak::tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry