Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
bywało plamienie dzień przed, a od następnego dnia się zawsze @ rozkręcała
ale rozpędzała się tak, że ból aż promieniował na uda - wtedy wiedziałam ze już będzie :-)
myślę, że to przez tą pogodę tak wszystko się knoci
pożyjemy zobaczymy :-)
zaręczyliśmy się jakieś 3 lata temu, a od 2 lat mieszkamy razem - dopiero
my się z niczym nie śpieszyliśmy i takie mamy teraz tego skutki 

..) Kurka wodna no!!!malena ja to mam Cie ochote w doopsko kopnąć!!! Kobieto zapylaj do laboratorium na betę!!! mnie też tak wszystkie wyganiały a ja głupia zwlekałam z 1,5 tygodnia!!! Też mi suszyły głowę..a ja nie słuchałam...bo się nakrecać nie chciałam... Babolu jeden marsz na badanie i bedzie wszystko jasne...jak ty mozesz w takiej niepewności???? (hmmm jak ja mogłam....) Kurka wodna no!!!
właśnie o to chodzi - o nakręcanie
robiłam 3 testy - wszystkie negatywne! u ginekologa byłam - nie potwierdził ciąży!!! nie chcę nabijać sobie głowy bo to nie ma sensu ;-) widać takie opóźnienie - zdarzyć może się każdemu ;-) czasami na testach wychodzą "cienie cienia", a u mnie jasno i wyraźnie była tylko I kreska. moja @ w końcu przyjdzie ;-);-);-) trzeba być cierpliwym 

Po pierwsze USG i to przez brzuch na tak wczesnym etapie miało prawo nic nie pokazać...ciekawe jeszcze na jakim sprzęcie robił.. to tez ma znaczenie...
po drugie testy nieraz dziewczynom wychodziły negatywne... a poza tym właśnie wracam do tej owulacji... bo jak się przesunęła... to może właśnie na testy było za wcześnie!!!
Po trzecie beta dałaby Ci pewność 100% i koniec... a tak to na bank siedzisz i się zastanawiasz... rozkminiasz objawy i dolegliwości!!! Dam sobie rękę uciąć... że ciągle wierzysz w tego dzidziolka!!! Tylko piszesz że czekasz na @..no bo jakaś część Ciebie czeka... ale sama przed sobą próbujesz się na siłę uspokajać i nie wkręcać w tą ciążę... NO JA PRZYNAJMNIEJ TAK MIAŁAM![]()

dokładnie 

ale jestem przy tym baaaaardzo spokojna