reklama

Staraczki 2014 :)

Czesc dziewczyny :)
Malena mi tez testy nie wychodzily a teraz biegnie juz 8 tydzien...:)
Rurka ma racje idz na bete:)
U mnie inofolic zaczol dzialac po 7 dniach od picia i jajniki tak dawaly czadu ze czasem az z bolu usiadlam..szalaly tak do 20dc a potem kilka dni przerwy i brzuch znow pobolewal. Sluzu nie mialam wiecej nawet jak bralam wiesiolka to bylo kiepsko a to wszystko po tabletkach antykoncepcyjnych tak moj organiz zareagowal

reklama
Co do nakrecania to Rurka ma racje:)
mowimy sobie ze nie nakrecamy sie a i tak jakas nadzieja w nas jest czy sie udalo - niby bierzemy pod uwage ze jednak sie nie udalo - ale rozczarowanie zawsze bedzie :) im szybciej sie wie tym lepiej :)

KasikP a myslisz ze ten inofolic cos ci pomogl w zajsciu czy raczej nie ? Ja narazie pije po 1 saszetce (nie wiem jak organizm zareaguje wiec ten cykl 1 saszetka) w nastepnym jak sie nie uda po 2...

Julia widzialam kochana ze o mnie pytalas @ dalej nie ma...humor dzisiaj paskudny...(.)(.) tak mnie bola ze chce mi sie ryczec...wogole mam ochote przespac caly dzien dzisiaj.Wszystko mnie drazni.Dopiero 12 a ja mam dosc tego dnia:baffled:

Dziewczyny Annamaria Julia rurka KasikP anula88 wiecie jakie to będzie straszne zrobić kolejny test i znowu zobaczyć I kreskę :no::no: wiem, że powinnam iść na tą betę, ale ta niewiedza jest dla mnie lepsza niż 100% potwierdzenie, że ciąży brak - wiem głupie jest to co piszę :-p:-p obiecuję, że jak przez weekend nie przyjdzie @ to w poniedziałek pojadę na betę :tak::tak:

Powiedzcie - chodzi mi o te dziewczyny ktore dostaly opozniona @ ... czemu to tak jest ze jak sie stara o dzidziola i czeka czy @ przyjdzie czy nie to wlasnie wtedy sie ona spoznia dajac nam nadzieje... niech chociaz sie nie spoznia... why...

Malenia to trzymamy za slowo! :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry