reklama

Staraczki 2014 :)

Tabasia
Ale odpowiedziałaś:) to najwazniejsze... widze ze tak naprawde na biezaco to tylko ja dzisiaj... poprostu nie chce mi sie nic innego robic dzisiaj... jeszcze 3 i pol h i do domu...

reklama
A ktos wie jak to jest z tempka dokladniej przed owu, w trakcie i po? w tamtym cyklu mierzylam od polowy - teraz od poczatku ... od poczatku cyklu jest nisko potem przed owu jeszcze spada i potem idzie w gore??

Dziewczyny Annamaria Julia rurka KasikP anula88 wiecie jakie to będzie straszne zrobić kolejny test i znowu zobaczyć I kreskę :no::no: wiem, że powinnam iść na tą betę, ale ta niewiedza jest dla mnie lepsza niż 100% potwierdzenie, że ciąży brak - wiem głupie jest to co piszę :-p:-p obiecuję, że jak przez weekend nie przyjdzie @ to w poniedziałek pojadę na betę :tak::tak:

rozumiem Cię!!! też tak miałam.. w pewnym momencie wolałam się łudzić niż rozczarować.... gdybym tylko wiedziała ze ta beta będzie pozytywna to gnałabym na nią dużo wczesniej :-D .... czekamy zatem do poniedziałku!!!!! i kciukujemy co by @ nie przylazła!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aschlee to kiedy tescik?

Malena no do poniedziałku jakoś wytrzymam ;-) ... kciukasy ....

Anna ja tam sporadycznie ciekawosci mierzylam ale zeby systematycznie to nie ... no ale jak ovu to zdaje sie spada ...potem do gory ....

Tabasia ja tez z telefonu i co chwilę musze wychodzic z aplikacji bo lipa nie widze czy cos nowego ....

Aschle ja też dzis marnie,spac bym poszla i tyle ale mlody sie domaga towarzystwa ....

Anula88 nie mam pojecia chyba kolo srody jak @ nie przylezie...boje sie ze cos z hormonami bardzo jest nie tak...wlasciwie to mozna powiedziec ze jestem pewna po tym co przed chwila odwalilam...tylko przez co to wszystko sie tak popierniczylo:baffled:

anula88 brzuch bolał typowo jak na okres i momentami bardzo mocno,
piersi dopiero 1 dzień przed spodziewaną @ zaczęły boleć ale to nie całe tylko sutki.
annamaria89 tylko dzięki inofolicowi zaszłam w ciąże pobudził jajniki do pracy i się udało
plus 0 mierzenia temperatury i 0 spinania się i dobre słowo od innych staraczek.
Ja miałam tak z temperaturą że na początku cyklu jest niska potem spada jest ovu i rośnie i ja miała 37 w ostatnich 3 dnia cyklu i była to ciąża.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry