reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2014 :)

Majdaczku, Jula .... ja przed@ ... Kurcze w weekend by wypadało zatestowac bo jakby co to juz piwinno wyjsc .... bo @ prEwidziana na 10
08 .. ale takie wrażenie mam "ze po co jak i tak nic nie będzie .
." ... to moze hmm nd albo pon ... a ktoras tu ze mna chetna na testowanko ?

reklama
Anula88 no to trzymam &&&&&&
A na liscie niema czasem na 9.08? Jestem na telefonie to sprawdzac mi sie niechce ale zaraz zajrze na kompa i wkleje liste;-)

A ja cały czas zaglądam na stronę laboratorium, bo kobieta mówiła, że może uda się tak ok. 13, ale, żebym za bardzo na to nie liczyła. Chyba mnie trafi!!!!!!!!!!!!!!!!!

anula a Ja cały czas kciuki zaciśnięte za Ciebie. A który to Wasz cykl starań?

julia dziękuję Ci. Ja też chciałabym wierzyć, że będzie wszystko OK, ale chyba za dużą pesymistką jestem. A jeszcze miałam taki straszny sen, że pojechałam do laboratorium, a pani mi powiedziała, że beta spadła do 0. Masakra, a taki był realistyczny, że jak się obudziłam, to mi się płakać chciało :-(

anula dzięki. Wczoraj jak robiłam betę to chyba 29dc przy 31dc. Coraz bardziej się boję.

AnnaMaria wiesz co niemam bladego pojecia...wydaje mi sie zr chyba nieprowadzi monitoringu...ale ja niewiem bo nigdy nie korzystalam z takiego lekarza...co mu powiesz ze przychodzisz co pare dni? Bo to tak bedzie wygladac do polowy cylku ze pewnie 2-3 bedziesz musiala isc na wizyte..

reklama
Do góry