reklama

Staraczki 2014 :)

my juz po dłuuugim spacerku, piekna pogoda dzisiaj u nas,

Brrr85, poprosiłam żeby mnie przenieść do poczekalni bo nie dostałam jeszcze @, od 2 dni mam maleńkie plamienia i poza tym nic więc czekam aż wredota przybędzie..

ja mam na obiadek rosołek, potem zrobie ziemniaczki i schabowe

Mati juz usnął, ide z nim poleniuchować :)

reklama
Anula1988 a zapowiadaja sie czesto takie dyzury jak wczoraj... juz sie normalnie boje... jeszcze wczoraj wieczorem udzielalam pomocy babce ktora zaksztusila sie lekami.... no jakas masakra !!

Mligocka ty masz tyle sily by serduszkowac po dyzurach? bo ja nie mam sil na nic a o seksie to juz nie ma mowy.... chyba sie starzeje ....

Tez musze isc zbadac sobie ths i p/c...

lalka to i tak na 3 dni masz pecherzyki duze....

Ja dzis wstalam z wyrka o 13, nie mialam sil wstac wczesniej, chociaz obudzilam sie ok 11... dalej czuje sie wypluta... a zapowiada mi sie ciezki tydzien w robocie... duzo dyzurow.... ech.....

Anula1988 no niby tak, ze jestesmy silne a mi sie chyba baterie juz wyczerpuja.... i starzeje sie:-D musze naladowac baterie... bo normalnie dzis ledwo zyje a spalam dluuuuuugo.... no coz... oby tylko nocka byla w miare ok....

Anula a wysoki miałaś wynik przed leczeniem? Ja sie zastanawiam czy on moj poziom uzna za wysoki bo czytałam ze różni lekarze różnie interpretuja jaka granica to duzo...

witaski:-)

U mnie tempka wciąż 37 ,23 dc a mam cykle 25-26 dniowe,ostatni był 25 dniowy,to pierwwszy cykl staran a ja już sie nakręcam:confused:,w listopadzie odstawilam tabletki antykoncepcyjne ktore brałam 10 miesięcy.Boli mnie troszke podbrzusze i jajnik od ponad tygodnia,chciałabym żeby to objaw był i żeby @ nie przyszła:angry:

Ewelinko a kiedy testowałaś? jak @ nie przyszła? my wspołżylismy w 10 dc a owulkę miałam w 12dc.Tez jestem senna i zmeczona:tak: no i ta podwyższona tempka,choć moze jeszcze spaść nawet w dniu @:wściekła/y:

reklama
Dziuneczka piękna temp, może teścik? Mnie piersi tak bolą że nie mogę na brzuchu leżeć a brzuch też daje o sobie znać:-)boli tak jak na @ ,więc nie czekaj długo na zrobienie testu

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry