reklama

Staraczki 2014 :)

Maluś- gratuluję! W końcu bije szczęście od Ciebie! Życzę całej Waszej czwórce cudownych chwil w nowym mieszkanku. Oby gościło tam tylko szczęście, ciepło, radość i przede wszystkim miłooość :tak:

reklama
Najgorzej jest tyle czekać:-) trochę mnie stres zjada bo się boję o swoją fasolke muszę być dobrej myśli!nie ma innej opcji:-)trzymam za Was kciuki

Agniecha to trzymam kciuki by szybko przyszła byś mogła zacząć nowe starania:-)
Dziewczyny smaka mi na rosół zrobiłyście:-)
Mychunia a Ty znowu cos słodkiego pichcisz - podziwiam że Ci się tak chce - fajnie:)
Malus to fajnie że mieszkanie fajne i udało sie wynająć. W końcu zaczniecie normalnie sami żyć:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mligocka uwielbuam cie takie boskie rzeczy piszesz. Ja jestem 30+ i powiem mojemu dzis ;-)

Anulka efekt utrzymuje sie w zaleznosci od wlosow od 3-6 mc. Zalezy z jakim probkemem sie przyjdzie. Zapraszam ;-)

Malus suoer wiesci. Podziwiam cie bo ja juz po godzinie bylabym spakowana ;-)

Dziewczyny pomózcie mi. Od wczoraj strasznie bolą mnie plecy. Tak przez cała szerokość, poniżej łopatek i chyba powyżej nerek (choć nie znam sie na anatomi człowieka, ale nerki są chyba niżej niż mnie boli). To jest taki przeszywający bół jakby ukłucia i promieniują ąz do klatki piersiowej. Wczesniej byłam przeziebiona i miałam straszny kaszel i lekarz powiedział ze moze tak bolec od kaszlu, tak jakby zakwasy. No to czekałam az przejdzie, ale od wczoraj już nie wytrzymuje. Noc prawie nieprzespana. Musiałam wziąśc 2 apapy. I tu moje drugie pytanie, czy jakby udało sie zajsc w tym cyklu-jestem po owu 4 dni to czy apap może zaszkodzić?

Maluś gratuluje mieszkanka i przeprowadzki, w końcu odetchniesz.

Monarti trzymam &&& za fasolke i gratuluje. Ale nie wydaje mi sie zeby czeste sikanie było objawem w tak wczesnej ciąży :) Ważniejsze że testy potwierdzają :)

Agniecha83 ja w pierwszej ciąży też cały czas sie czułam jak na @ a tu niespodzianka i test pozytywny, więc może jednak...

Ostatnia edycja:
reklama
Malus hurrrrra.gif bardzo sie ciesze.W koncu Jedza nie bedzie Wam sie wtryniac w zycie.:tak: a Wy bedziecie mieli swiety spokoj

Załączniki

• hurrrrra.gif
    hurrrrra.gif
    47,7 KB · Wyświetleń: 75
Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry