Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Maluś- gratuluję! W końcu bije szczęście od Ciebie! Życzę całej Waszej czwórce cudownych chwil w nowym mieszkanku. Oby gościło tam tylko szczęście, ciepło, radość i przede wszystkim miłooość
Malus gratuluję z całego serca ;** co najgorsze za Tobą. Teraz niech sobie Jedza rzadzi i dyryguje ale juz tylko swoim mężem ;p bo na kims tacy ludzie zawsze sie musza skupić.
Agniecha to trzymam kciuki by szybko przyszła byś mogła zacząć nowe starania:-)
Dziewczyny smaka mi na rosół zrobiłyście:-) Mychunia a Ty znowu cos słodkiego pichcisz - podziwiam że Ci się tak chce - fajnie Malus to fajnie że mieszkanie fajne i udało sie wynająć. W końcu zaczniecie normalnie sami żyć:-)
Dziewczyny pomózcie mi. Od wczoraj strasznie bolą mnie plecy. Tak przez cała szerokość, poniżej łopatek i chyba powyżej nerek (choć nie znam sie na anatomi człowieka, ale nerki są chyba niżej niż mnie boli). To jest taki przeszywający bół jakby ukłucia i promieniują ąz do klatki piersiowej. Wczesniej byłam przeziebiona i miałam straszny kaszel i lekarz powiedział ze moze tak bolec od kaszlu, tak jakby zakwasy. No to czekałam az przejdzie, ale od wczoraj już nie wytrzymuje. Noc prawie nieprzespana. Musiałam wziąśc 2 apapy. I tu moje drugie pytanie, czy jakby udało sie zajsc w tym cyklu-jestem po owu 4 dni to czy apap może zaszkodzić?
Maluś gratuluje mieszkanka i przeprowadzki, w końcu odetchniesz.
Monarti trzymam &&& za fasolke i gratuluje. Ale nie wydaje mi sie zeby czeste sikanie było objawem w tak wczesnej ciąży Ważniejsze że testy potwierdzają
Agniecha83 ja w pierwszej ciąży też cały czas sie czułam jak na @ a tu niespodzianka i test pozytywny, więc może jednak...