reklama

Staraczki 2014 :)

Anulka dobra keratyna w zaleznosci od dlugosci wlosow kosztuje 370-490 potrafi i wiecej. Ja moge dac ci rabat ;-) juz wspominalam szefowej ze moglybysmy promo zrobic bo jest branie na to.
Ale wy piszecie duzo ;-)
Tez bym chciala tak serduszkowac czesto jak wy, chociaz i tak nie moge narzekac teraz widze ze moj sie spiol w tej kwesti. Licze na owocny tydzien :-))))

reklama
Monarti kurcze,obyś sie nie myliła,tak bym chciała żeby to fasolka była:tak: piersi póki co mnie nie bolą,ale w poprzednich też nie bolaly tak wczesnie,test zrobię we wtorek,gdy w poniedziałek @ nie przyjdzie.A ty który masz tydzien ciąży i jak sie czujesz? acha i czy czessze sikanie też może byc objawem wczesnym?

Anulka- no staramy się jak możemy:-D, mój tak patrzy na mnie podejrzliwie i mówi: nie poznaje Cię, wracają stare dobre czasy:happy::happy::laugh2:
Olusia -jeszcze tej siły troszkę zostaje aby poserduszkować, w końcu mam 20+ a nie 60+:laugh2:

Mligocka- Judytka, ale się uśmiałam z Twojego posta, hihi :-D Ja też zauważyłam ,że mój Adaś też chodzi dumny jak paw w okolicach mojej owu, hihi :-D

Ewelina- ja miałam TSH 4,5 przy normie podanej przy wyniku 0,4-4,2 gdzie już wiesz,ze ta norma jest znacznie nizsza dla kobiet w naszym wieku.

Asiu- to ja się pisze na to! :-) Tylko musze do końca sesje na Uczelni ogarnąć :-D A jak długo trzyma efekt powiedz mi jeszcze?

Wróciłam i mieszkanie wynajęliśmy:) Za 2 miesiące mamy zapłacone i dopiero będziemy płacić w kwietniu. Kobieta nawet dzisiaj o 40 zł mniej od nas wzięła :P Mieszkanie bardzo fajne i ciepłe + miejsce w garażu i tam można sobie jakąś klatkę postawić, aby rzeczy trzymać, bo piwnicy nie ma. Po woli będziemy przenosić swoje rzeczy, ale dzisiaj dajemy spokój, bo dopiero co wróciliśmy, a M jedzie na noc do pracy. Dobrze, że przyjechaliśmy wcześniej, bo 10 minut po naszym wejściu do mieszkania kolejna osoba była chętna do obejrzenia, ale jak przyjechała to powiedzieliśmy, że zdecydowaliśmy się i chcemy tu zamieszkać :) Bardzo się ciesze, bo w każdej chwili możemy tam zamieszkać :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry