reklama

Staraczki 2014 :)

Anula no ja tez sie nie moge doczekac wiosny a jeszcze lepiej lata :tak:

Lux niestety nie doradze bo ja nie mam problemu z bb.Moze faktycznie sprobuj jak Anula radzi :tak:

Jugoslawa moze to faktycznie zmeczenie albo zas jakies odchyly hormonow

reklama
Lux ciesz się cisza kochana ;-)

Misiiss :*

Jugoslawa tez lubie zapach proszku do prania i plynu do plukania, no i oczywiście suszenie prania na dworze na wiosne albo latem.. ech wiosna.. moglaby już nadejść:-) a paczki przesylam z marmolada rozana:-D

A tak poza tym to milego wieczoru kochana:-)

Julia my planujemy slub w tym roku w pierwszej polowie, meilismy brac w zeszlym, ale sprawy finansowe nas trzymaly troche, bo chcemy fajny slub, ale po nim tez kasa będzie potrzebna. Będziemy brali na razie cywilny, mi marzy się wiosna.. bo sukienka, która chciałabym na nim mieć będzie bez rękawów i krotka, no i buty już mam hehe szpilki wysokie otwarte hehe, ale znając mnie to jeszcze znajde inne. No i w ogole wiosna jest pieknym czasem, slonko itd:-)

Anula szkoda ze negatyw, ale może sprobuj zrobic rano kochana:tak:

Jugoslawa &&&&& oby wyniki były jak najlepsze;-)

Uciekam z M film oglądać ;-)

aschlee: wszystko jest możliwe. Zresztą, na nasze samopoczucie wpływa tyle czynników, że znalezienie wszystkich tych co konkretnie odpowiadają za daną rzecz jest niemalże niemożliwe :/ Mnie to głowa od tych wiatrów boli i podejrzewam, że to też ma wpływ. No nic, pozostaje spiąć się w sobie i przebrnąć :)

jazza: mhmhmm! Mniam! Zaczęłam się ślinić na myśl o świeżych pączusiach :D:D:D Udanego seansu z facetem :) Wiosna to piękny czas na ślub :D Tak zielono i świeżo :)

Spokojnej nocy dziewczyny, no chyba, że macie coś w planach to niespokojnej :D:D:D
Do jutra! ;)

Jugoslawa
Posciel pieknie pachnie po suszeniu na dworze chyba ze ktoras z wrednych sasiadek zacznie ci kopcic ogniskiem na pranie :-D;-) ja nigdzie nie ide tylko ochrzanialam aschlee ;-):-D haha przed chwila mnie badal mam nadzieje ze nie byl wczesniej w kiblu :-P

Karla
Nie lam sie w koncu musi sie udac ja jestem tego przykladem :-)

Julia
Jak ma wysportowane plemniki to dadza rade pamietaj dobry kon i w blocie pociagnie ;-)
Rarytasek przywiozl maz hehe ;-) no moze ja i pewnie moze i mnie jutro wywala stad az sie boje obchodu...

Anulcia
Buzka i zdrowka dla mlodzizny.masz racje rodzina najwazniejsza a dziecku w chorobie najbardziej potrzebna mama :-) no ta co ze mna lezy to od tylu dni nic nie je tylko kroplowki i zyga zolcia na okraglo... masakra.

Wiecie co? Zwylam sie...
Przyszedl do mnie ten lekarz chlopek roztropek cieszy miche bezsensu i chodzi szeroko jakby w gacie narobil (moze to on tego klocka tam postawilo_Oo_O ):-D;-)
No i bierze mnie na usg. Z szyjka ok i kaze sie ubierac to pytam go a sprawdzi pan to lozysko a on mowi ze dr . F (ten ktory mnie nastraszyl) powiedzial ze mi powiedzial ze wszystko ok. No ale dobra kobita sie uparla wiec robi. I robi... i mowi ze jest ok tylko mam wod malo. A ja mowie a w wodach nie plywaja juz smieci? Bo dr f mowil i pokazywal ze plywaja smieci a on na mnie patrzy ze zdziwieniem i zacytuje lekarza: "ten f...ki jest jakis po*******ony?" Doslownie tak mi powiedzial. Ja oczywiscie zwyta zaczelam sie smiac bo sie nie spodziewalam takiego tekstu. A i on sam twierdzil ze z nim gadal i on mu powiedzial ze u mnie oko_O kur..a to mu tlumacze i widzi pan czy to jest normalne? Ja z krwawieniem z pol szklanki krwi bym nazbierala zbyt przestraszona nie bylam bo myslalam ze szew szyjke przecial ciut i jak uslyszalam o lozysku i smieciach w wodach to wie pan co sobie cale te dwa dni myslalam... a on ze sie domysla... zaczal temat lozyska i mowi ze tarcza lozyska jest ciut grubsza wiec sie pytam co to oznacza co moze spowodowac. A on puyta jak genetyczne ja mowie ze wszystko ok ze nawet mniejsze prawdopodobienstwo chorob mi wyszlo niz w moim wieku. To powiedzial ze to nic nie znaczy. Ze to usg w 12 tc bylo najwazniejsze i jeszcE jak mi robil je ten moj byly doktor to on jest dobry w tym. Pytal tez czyja jestem powiedzialam ze niczyja... alejeszcze do niedawna myszczyszyna... i ze on juz mnie nie chce. Wiecie co? Tak szczerze wziac ich kuzwa nagrywac i w jakims kabarecie puscic. Od jutra nagrywam *******e bo to jaja jakies... teraz czlowiek nie wie czy oni wgl sa kompetentnio_O czy se jaja robia czy co? Masakra... zobaczycie jutro mi kaze isc do domu-obym sie mylila...

Jazza wiosna super czas na slub :tak: cieplutko,wszedzie kwiatki i wiekszy wybor ubran :tak:

Miss no szok...serio brak mi slow na ten "szpital".Kochana a pytalas tego mlodego czy cie przejmie? Skoro on bardziej kompetentny to bez sensu siedziec u tego pacana

U tego pacana to juz nie jestem zrozumialam jak mnie olal... jutro bede probowala dorwac tego mlodego jak bedzie w szpitalu. I bede go blagac. Mam nadzieje ze sie zgodzi.

Jazza ja koscielny bralam w kwietniu pieknie bylo a cywila w sierpniu :-) kwiecien czy marzec piekne miesiace wszystko budzi sie do zycia :-)

reklama
Karla ja bylabym strasznie zadowolona jakby ciagle bylo tak ze 30-35 stopni uwielbiam takie temperatury.Mnie juz jesienia jest strasznie zimno.Zawsze na sama mysl o zimie mi sie ryczec chce ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry