Jugoslawa
Posciel pieknie pachnie po suszeniu na dworze chyba ze ktoras z wrednych sasiadek zacznie ci kopcic ogniskiem na pranie

;-) ja nigdzie nie ide tylko ochrzanialam aschlee ;-)

haha przed chwila mnie badal mam nadzieje ze nie byl wczesniej w kiblu
Karla
Nie lam sie w koncu musi sie udac ja jestem tego przykladem :-)
Julia
Jak ma wysportowane plemniki to dadza rade pamietaj dobry kon i w blocie pociagnie ;-)
Rarytasek przywiozl maz hehe ;-) no moze ja i pewnie moze i mnie jutro wywala stad az sie boje obchodu...
Anulcia
Buzka i zdrowka dla mlodzizny.masz racje rodzina najwazniejsza a dziecku w chorobie najbardziej potrzebna mama :-) no ta co ze mna lezy to od tylu dni nic nie je tylko kroplowki i zyga zolcia na okraglo... masakra.
Wiecie co? Zwylam sie...
Przyszedl do mnie ten lekarz chlopek roztropek cieszy miche bezsensu i chodzi szeroko jakby w gacie narobil (moze to on tego klocka tam postawil

)

;-)
No i bierze mnie na usg. Z szyjka ok i kaze sie ubierac to pytam go a sprawdzi pan to lozysko a on mowi ze dr . F (ten ktory mnie nastraszyl) powiedzial ze mi powiedzial ze wszystko ok. No ale dobra kobita sie uparla wiec robi. I robi... i mowi ze jest ok tylko mam wod malo. A ja mowie a w wodach nie plywaja juz smieci? Bo dr f mowil i pokazywal ze plywaja smieci a on na mnie patrzy ze zdziwieniem i zacytuje lekarza: "ten f...ki jest jakis po*******ony?" Doslownie tak mi powiedzial. Ja oczywiscie zwyta zaczelam sie smiac bo sie nie spodziewalam takiego tekstu. A i on sam twierdzil ze z nim gadal i on mu powiedzial ze u mnie ok

kur..a to mu tlumacze i widzi pan czy to jest normalne? Ja z krwawieniem z pol szklanki krwi bym nazbierala zbyt przestraszona nie bylam bo myslalam ze szew szyjke przecial ciut i jak uslyszalam o lozysku i smieciach w wodach to wie pan co sobie cale te dwa dni myslalam... a on ze sie domysla... zaczal temat lozyska i mowi ze tarcza lozyska jest ciut grubsza wiec sie pytam co to oznacza co moze spowodowac. A on puyta jak genetyczne ja mowie ze wszystko ok ze nawet mniejsze prawdopodobienstwo chorob mi wyszlo niz w moim wieku. To powiedzial ze to nic nie znaczy. Ze to usg w 12 tc bylo najwazniejsze i jeszcE jak mi robil je ten moj byly doktor to on jest dobry w tym. Pytal tez czyja jestem powiedzialam ze niczyja... alejeszcze do niedawna myszczyszyna... i ze on juz mnie nie chce. Wiecie co? Tak szczerze wziac ich kuzwa nagrywac i w jakims kabarecie puscic. Od jutra nagrywam *******e bo to jaja jakies... teraz czlowiek nie wie czy oni wgl sa kompetentni

czy se jaja robia czy co? Masakra... zobaczycie jutro mi kaze isc do domu-obym sie mylila...